Voor de verkiezing van ‘Beste Product van het Jaar 2020-2021’ is Prins Petfoods wederom genomineerd binnen de categorie dierenvoeding. De VitalCare Kitten voeding wordt daarmee beoordeeld op het gebied van productpresentatie, gebruikstevredenheid en de prijs-kwaliteitverhouding.

De VitalCare Kitten voeding draagt bij aan een gezonde groei, een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten en de ondersteuning van het immuunsysteem. Dit maakt deze krokante brokken geschikt voor zowel kittens als drachtige katten. De Prins VitalCare Kitten maakt daarnaast deel uit van onze Prins VitalCare lijn, geschikt voor de meest kieskeurige katten. De producten zijn glutenvrij en makkelijk verteerbaar, wat zorgt voor minder ontlasting.

Natuurlijke voeding

Evenals alle andere diervoedingsproducten van Prins is de VitalCare Kitten 100 procent natuurlijk en proefdiervrij. Bij Prins maken we geen gebruik van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken we alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit.

De verkiezing

Bij de verkiezing voor het ‘Beste Product van het Jaar’ staat ‘Koning Klant’ centraal. Dit zijn productgebruikers die online artikelen kunnen beoordelen en hun mening kunnen geven. Dit zorgt ervoor dat de verkiezing inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

Breng ook je stem uit!

Ben jij ook bekend met VitalCare Kitten van Prins en ben je tevreden over deze krokante voeding? Natuurlijk willen wij heel graag deze prijs winnen, dus breng snel je stem uit via de website van Beste Product van het Jaar. Je hebt nog tot dinsdag 19 november de tijd.