Ontvang nu bij aankoop van een Prins Resist-voeding een gratis Happy Hond of Happy Kat boekje! Lees verder om te zien wat de actie inhoudt en bekijk bij welke winkels je terecht kunt.

Een Happy Hond of Happy Kat? Dat wil jij toch ook!

Wij bij Prins hebben een passie voor dieren en zetten ons in om het welzijn van dieren te verbeteren. Met dit boekje heb jij het recept in handen voor een Happy Hond of Kat! Je komt meer te weten over waar jouw huisdier gezond en gelukkig van wordt, zodat je hem kunt begeleiden en bieden wat hij nodig heeft. Bovendien krijg je een kijkje in wat gezonde voeding kan doen voor jouw hond of kat en bij wie je terecht kunt met de meest prangende vragen. Op die manier leer je je huisdier nóg beter kennen en kunnen jullie allebei genieten van jullie tijd samen! Een handleiding voor de échte honden- of kattenliefhebber. Ga samen op avontuur!

Je ontvangt dit leuke boekje vol leuke tips en weetjes bij aankoop van een (of meer) van de volgende producten (zolang de voorraad strekt):

Vind een winkel bij jou in de buurt

Bekijk hieronder alle winkels die deelnemen aan de actie (zolang de voorraad strekt):

Prins Resist

Honden en katten die last hebben van onrust, stress of vuurwerkangst kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken. Onze Prins Resist-voedingen bevatten een mix van natuurlijke kruiden die rust geven, het immuunsysteem ondersteunen en de weerstand verhogen. De unieke Resist-kruidenmix is speciaal voor Prins samengesteld om honden en katten te ondersteunen tijdens moeilijke periodes. De kruiden zorgen onder meer voor meer zuurstof in het bloed, zodat organen beter functioneren, en voor meer rust in het honden- en kattenlijf. De Resist-voedingen zorgen bovendien voor een algehele conditieverbetering, te zien aan een gezonde, glanzende vacht en een optimale spijsvertering.

Lees hier meer over onze Prins Resist-voedingen.

Is je hond of kat bang voor vuurwerk?

Is jouw hond of kat bang voor vuurwerk? Dan kunnen wij je helpen om je viervoeter een betere jaarwisseling te bezorgen. Niet alleen met onze Prins Resist-voeding, maar ook met tips. In dit artikel helpen we je met tips voor de spannende decembermaand.

Heb je vragen over onze voedingen?

Het Prins CareTeam helpt je graag! Onze voedingsdeskundige zijn dol op vragen en zoeken met veel liefde en plezier dingen voor je uit!