Je bent druk, druk, druk. Met werk, de kinderen, heel veel afspraken. Tussendoor probeer je te sporten, te stofzuigen en te kokkerellen. En oh help, en dan moet de hond of kat ook nog eten! Het liefst lekker en verantwoord, natuurlijk. En als het kan ook eh… graag een beetje snel.

Hectisch huishouden? Wij maken je het zo makkelijk mogelijk met Prins Fit Selection, een lijn complete, makkelijke krokante brokvoedingen voor je hond of kat. Goede, 100% natuurlijke maaltijden voor een goede prijs, waar alles in zit wat je dier nodig heeft.

Met Fit Selection kies je voor een makkelijke zak. Maar wel voor een zak met inhoud. Een kleinere of juist grote zak als je wilt, zodat je niet zo vaak naar de winkel moet. Met voor je hond keus uit smakelijke kip, zalm of lam met rijst, zodat je lekker kunt variëren. Voor katten is er Fit Selection Mix, een grote zak met verschillende smaken en vormpjes, zodat alle katten in huis iets naar hun smaak vinden.

Een snelle maaltijd zonder dat je je schuldig hoeft te voelen? Probeer Prins Fit Selection voor je honden- en kattenfamilie. Bak, brok, klaar!

Serveertip!

Brokken saai? Of een maaltijd snel extra smakelijk maken? We hebben genoeg lekkers om je dier te verwennen! Verras je dier bijvoorbeeld met een beetje Prins Train & Care crème over zijn eten. De ideale beloning uit een handige tube waarmee je leuke figuurtjes kunt maken!