Wil je iets weten over de voeding, opvoeding, verzorging of het gedrag van je hond of kat? Het Prins CareTeam staat voor je klaar! Krijg ondersteuning van ons team bestaande uit dierenartsen, paraveterinairen, voedingsdeskundigen en andere specialisten.

Naast het maken van goede en gezonde voedingen vinden we bij Prins het delen van kennis en het geven van een goed advies het allerbelangrijkst. Daarom kun je met al je vragen terecht bij ons CareTeam. Ze geven je graag gratis advies en begeleiding op maat. Mochten we ergens niet direct een antwoord op hebben, dan gaan we voor je op zoek.

Contact

Je kunt het CareTeam op verschillende manieren bereiken:

Niet alleen consumenten kunnen de hulp van het CareTeam inroepen, maar ook winkeliers, fokkers en andere doelgroepen.

Ook bereikbaar in de avonden

Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn is het Prins CareTeam op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 21.00 uur.

Ervaring

De specialisten van ons team hebben hun sporen verdiend. Door jarenlange ervaring, een grote hoeveelheid kennis en eerder geboekte successen weet het CareTeam de juiste vragen te stellen om zo de oorzaak van het betreffende probleem te achterhalen en vervolgens een gericht advies te kunnen geven. Ze blijven vervolgens indien nodig contact met je houden om de situatie te kunnen blijven volgen en waar nodig bij te sturen. Zo hebben we al veel mensen en dieren kunnen helpen. Dat is de kroon op ons werk!

Annerike Bonny Cilian
Annerike Bonny Cilian
Djenna Charlotte Marjolein
Djenna Charlotte Marjolein

We hebben al veel dieren kunnen helpen. Dat is de kroon op ons werk!

Tevreden klanten

De service van het Prins CareTeam scoort gemiddeld een 9 en is wat klanttevredenheid betreft gemiddeld goed voor een excellente Net Promotor Score van 60, een meting die aangeeft dat veel mensen ons merk aanbevelen. Dat zegt wat over het enthousiasme en de loyaliteit van onze klanten, en daar zijn we trots op.

Wist je dat..

... 70 procent van de mensen die een vraag hebben voor ons CareTeam zelf geen Prins voeren? Dat hoeft ook helemaal niet! Iedereen kan namelijk bij ons terecht voor een gratis advies op maat, wat je ook voert! We adviseren los van ons merk, en richten ons op wat het beste voor jouw hond of kat is.

Het CareTeam staat voor je klaar!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We care!

Annerike van het CareTeam

Vragen over je huisdier? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!