Weet jij wanneer je een blije kat hebt? En weet je waar jouw kat gelukkig van wordt? Met dit boekje heb jij het recept in handen voor een Happy Kat! Je komt meer te weten over waar jouw kat gezond en gelukkig van wordt, zodat je hem kunt begeleiden en bieden wat hij nodig heeft. Bovendien krijg je een kijkje in wat gezonde voeding kan doen voor je blije kat en bij wie je terecht kunt met de meest prangende vragen. Op die manier leer je je huisdier nóg beter kennen en kunnen jullie allebei genieten van jullie tijd samen! In dit boekje bieden we tips voor katten van alle leeftijden, geschikt voor élke kattenliefhebber dus.

Ook voor hondenliefhebbers hebben we een speciaal boekje geschreven. Klik hier om naar het boekje voor honden te gaan.

Handleiding voor een blije kat

In dit boekje gaan we je laten zien hoe je samen met je kat lekker van het leven kunt genieten en samen plezier kunt maken. Aan de hand van slimme tips en simpele doe-dingen. Want het belangrijkste is een gelukkige en blije kat. Ook stellen we je in het boekje voor aan The Big Five: de personen die jou en je huisdier het best kunnen begeleiden. Want wat jij met je kat moet doen, hangt helemaal af van jou, je dier en de omstandigheden.

blije kat

Het recept voor een blije kat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het Happy Kat boekje digitaal in jouw mailbox.

Let op, na aanmelding kan het enkele minuten duren voordat je een downloadlink ontvangt.

Wil je meer weten over de gezondheid en het geluk van jouw lieve kat? Stel je vragen aan het Prins CareTeam! Zij staan altijd voor je klaar met passend advies op maat. Neem hier contact met ze op!

Annerike van het CareTeam

Vragen over je huisdier? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!