Wij bij Prins hebben een passie voor dieren en zetten ons in om het welzijn van dieren te verbeteren. Met dit boekje heb jij het recept in handen voor een Happy Hond! Je komt meer te weten over waar jouw hond gezond en gelukkig van wordt, zodat je hem kunt begeleiden en bieden wat hij nodig heeft. Bovendien krijg je een kijkje in wat gezonde voeding kan doen voor blije hond en bij wie je terecht kunt met de meest prangende vragen. Op die manier leer je je huisdier nóg beter kennen en kunnen jullie allebei genieten van jullie tijd samen! Een handleiding voor de échte hondenliefhebber. Ga samen op avontuur!

Ook voor kattenliefhebbers hebben we een speciaal boekje geschreven. Klik hier om naar het boekje voor katten te gaan.

Een blije hond? Dat wil jij toch ook!

In dit boekje gaan we je laten zien hoe je samen met je hond lekker van het leven kunt genieten en samen plezier kunt maken. Aan de hand van slimme tips en simpele doe-dingen. Want het belangrijkste is een gelukkige en blije hond. Ook stellen we je in het boekje voor aan The Big Five: de personen die jou en je huisdier het best kunnen begeleiden. Want wat jij met je hond moet doen, hangt helemaal af van jou, je dier en de omstandigheden.

blije hond

Het recept voor een blije hond

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het Happy Hond boekje digitaal in jouw mailbox.

Let op, na aanmelding kan het enkele minuten duren voordat je een downloadlink ontvangt.

Heb je vragen over hoe je jouw hond nog gelukkiger kan maken of wil je meer weten over zijn veiligheid of gezondheid? Neem dan contact op met het Prins CareTeam! Zij staan altijd voor je klaar met advies op maat. 

Ook interessant:

Annerike van het CareTeam

Vragen over je huisdier? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!