Honden vinden het heerlijk om iets te doen te hebben! Wist je dat je Prins Train & Care heel goed kunt gebruiken voor deze hondenspelletjes en voerpuzzels? 

Check snel onze leuke speltips!

Zoek beloningscrème bij deze hondenspelletjes!

Met de zandvormpjes van een strandspel kun je de neus van je hond supersimpel lekker aan het werk zetten. Knijp in één of meerdere vormpjes een beetje Train & Care beloningscrème  zet de vormpjes vervolgens met de open kant naar beneden neer en laat je viervoeter uitknobbelen hoe hij ze met snuit of poten kan omdraaien om bij het lekkers te komen. Let op: speel altijd onder toezicht. Help je dier indien nodig en zorg dat hij de vormpjes niet kapot kan maken.

Puzzelpret

Knijp in enkele of alle vakjes van een voerpuzzel, bijvoorbeeld de Dog Smart of Dog Brick van Nina Ottosson, wat Train & Care beloningscrème  Een klein kloddertje is al genoeg! Een onder een blokje of achter een schuifje verstopt brokje is vaak al snel uit een puzzel gehaald, maar met het helemaal oplikken van de crème is je hond vaak wel even bezig.

Supervulling

De Kong is een hol stuiterspeeltje van rubber dat je kunt vullen met allerlei lekkers of gewoon een deel van de dagelijkse maaltijd van je hond, aangevuld met wat Prins Train & Care. Knijp wat beloningscrème in een Kong, doe er wat brokjes bij en knijp daarover weer een laagje beloningscrème. Zo wissel je laagjes brokken en crème af, waarbij de beloningscrème als ‘cement’ voor de vulling dient.

Tip

Gebruik kunststof voerpuzzels, die goed en snel te reinigen zijn in de vaatwasser. Ook de Kong kan trouwens (boven)in de afwasmachine!

Naar buiten met je viervoeter? Vergeet je tube Train & Care niet!

Speurtocht

Lekker naar buiten met je viervoeter? Vergeet je tube Train & Care dan niet mee te nemen! Niet alleen kun je van ‘hier!’ een leuk spelletje maken door je hond te belonen als hij komt als je hem roept, hoe sneller hij komt, hoe groter natuurlijk de beloning, maar ook een smakelijke speurtocht uitzetten door tijdens de wandeling een beetje beloningscrème op de schors van een geschikte boom te smeren.

hondenspelletjes

Wij dagen jou uit!

Wat voor leuks kun jij nog meer bedenken met Prins Train & Care? Stuur je foto, filmpje of ‘recept’ naar info@prinspetfoods.nl.

Ook interessant:

Annerike van het CareTeam

Vragen over je huisdier? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!