Ook jouw hond laten afvallen met de Dieetvoedingen van Prins? Prins zocht in 2016 naar honden en katten die wel wat gewicht mochten verliezen. Uit alle inzendingen selecteerden we 25 honden en katten, die een maand gratis Prins Dieetvoeding en intensieve begeleiding van het Prins CareTeam kregen.

Mét resultaat: sommige deelnemers verloren kilo’s gewicht!

De beste afvaller: DJ

Shanna Naborgh gaf haar hond DJ op voor de dieetvoedingsactie en haalde de selectie. De start was moeizaam, omdat DJ op dat moment een antibioticakuur kreeg en veel vocht vasthield. Inmiddels is DJ helemaal opgeknapt en in de afgelopen maanden maar liefst 7 kilo afgevallen. Ze transformeerde van een stevige dame in een slanke den.

hond laten afvallen

Baasje Shanna over Prins

‘Na jaren tobben met verschillende merken dieetvoer viel DJ maar niet af. Ze bleef gelijk qua gewicht en kwam door sommige dieetvoedingen zelfs aan. Toen kwam ik de oproep van Prins tegen en waren we één van de gelukkige winnaars van een maand gratis dieetvoeding én intensieve begeleiding bij het afvallen van DJ. Destijds dacht ik dat alleen heel dure dieetvoedingen zouden werken, maar niets blijkt minder waar. Ik ben super blij met het voer van Prins! DJ is in de afgelopen maanden ruim 7 kilo afgevallen.  Ze eet haar brokken iedere dag met smaak en haar ontlasting is prima. Ik ben zeer tevreden over de dieetvoeding van Prins, die ook nog eens te koop is voor een leuke prijs!’

  hond laten afvallen

Prins Dieetvoedingen

Prins heeft negen hoogwaardige en 100% natuurlijke dieetvoedingen voor hond en kat, die zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten. Uit onderzoek blijkt dat deze dieetvoedingen doeltreffend werken en veilig langdurig gebruikt kunnen worden. Klik hier voor meer informatie over onze dieetvoedingen.

Ook jouw hond laten afvallen?

  • Ongeveer de helft van alle honden en katten is te dik.
  • Voor een gezond afvalproces mogen honden en katten per week maximaal 2 procent van hun lichaamsgewicht afvallen.
  • Het kan enkele weken duren voor het effect van afvallen zichtbaar wordt. Het is belangrijk door te zetten en vol te houden!
Ook interessant:

Annerike van het CareTeam

Vragen over je huisdier? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!