Honden en katten die last hebben van onrust, stress of vuurwerkangst kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken. Onze Prins Resist-voedingen bevatten een mix van natuurlijke kruiden die rust geven, het immuunsysteem ondersteunen en de weerstand verhogen.

De unieke Resist-kruidenmix is speciaal voor Prins samengesteld om honden en katten te ondersteunen tijdens moeilijke periodes. De kruiden zorgen onder meer voor meer zuurstof in het bloed, zodat organen beter functioneren, en voor meer rust in het honden- en kattenlijf. De Resist-voedingen zorgen bovendien voor een algehele conditieverbetering, te zien aan een gezonde, glanzende vacht en een optimale spijsvertering.

Begin tijdig!

Voor een optimaal resultaat is het verstandig om al enkele weken voor een stressvolle periode te beginnen met het geven van Resist-voeding. Dus ruim voor oud en nieuw, of ruim voordat je dier bijvoorbeeld naar een pension gaat.

Voedingen

Voor honden is er Prins ProCare Resist Calm, een hoogwaardige droogvoeding in de vorm van geperste brokken, Prins ProCare Mini Resist Calm, een geperste brokvoeding voor honden van kleine rassen en Prins TotalCare Resist Calm Complete, een volledige diepvries vers vleesmaaltijd die prima met een brokvoeding te combineren is. Voor katten is er de krokante brokvoeding Prins VitalCare Resist Calm

Doodsbang...

Border Collie Guinness was niet bang voor onweer en vuurwerk, tot enkele jaren geleden de bliksem insloeg... Door deze traumatische ervaring werd hij doodsbang voor knallen. Maar Prins Resist bleek te werken! Lees hier zijn verhaal.

Advies op maat 

Wil je meer weten over onze Resist-voedingen, of heb je advies nodig hoe je het beste om kunt gaan met stress of (vuurwerk)angst? Laat het ons weten. Het Prins CareTeam staat voor je klaar!

Annerike van het CareTeam

Vragen over je huisdier? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!