Speciaal voor volwassen katten met een voedselallergie, overgevoeligheid (huid- en vachtproblemen en jeuk) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen (zoals diarree) heeft Prins Petfoods speciale veterinaire voedingen ontwikkeld:

Prins VitalCare Diet SKIN & INTESTINAL Hypoallergenic

Prins VitalCare Veterinary Diet Skin & Intestinal Hypoallergenic bevat maar één dierlijke eiwitbron (eend) en is tarweglutenvrij, waardoor de kans op een overgevoelige reactie verminderd wordt.

Prins VitalCare dieet HYPOALLERGENIC Moderate Calorie

Prins VitalCare Veterinary Diet Hypoallergenic Moderate Calorie bevat maar één dierlijke eiwitbron (garnaal) en is tarweglutenvrij, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie verminderd wordt. Dit dieet bevat tevens minder calorieën waardoor het eenvoudiger is om de kat op gewicht te houden. Ideaal voor de binnenkat en/of gesteriliseerde of gecastreerde katten.

Wil je weten wat je nog meer kunt doen om je kat te ondersteunen bij huid en vachtproblemen en/of maagdarmproblemen? Lees dan hier tips om je kat te helpen bij jeuk- of huidproblemen.

Prins VitalCare Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low fat

Prins VitalCare Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low fat is een volledige dieetvoeding voor katten met maag-darmproblemen. Deze voeding bevat een lager vet- en vezelgehalte om de spijsvetering te ondersteunen en om te zorgen voor een licht verteerbare voeding. De voeding is hypoallergeen, wat betekent dat de voeding alleen zalm bevat als dierlijke eiwitbron om de kans op een overgevoeligheidsreactie te verminderen en bevat daarnaast nog extra ingrediënten voor een evenwichtige darmflora.

Marjolein van het CareTeam

Meer weten over voeding? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!