De zomervakantie staat voor de deur! Een ideale tijd om zelf, ook met de rest van je gezin, creatief aan de slag te gaan met de lekkerste hondensnacks. Van limonade, tot ijsjes. Van al dat lekkers krijgen ze geen genoeg. Dus in de benen!

De lekkerste pannenkoeken

De lekkerste hondenpannenkoeken met kip, zalm of kalkoen. Je kunt er zelfs pannencookiemonsters van maken! Ideaal als snack voor jouw viervoeter, en voor jou een leuke bezigheid. Klik hier voor het volledige recept.

Koekjes bomvol variatie

De enige echte Prins Heartbreakers! Dat wordt genieten! Met ons basisrecept voor heartbreakers kun je zelf naar wens variëren tot je het ultieme recept voor jouw favoriete koekjes hebt gevonden. Je kunt ‘spelen’ met de baktijden en ingrediënten en het bakmeel bijvoorbeeld vervangen door een ander soort meel, of een theelepel fijngeknipte peterselie toevoegen. Wist je dat peterselie veel vitaminen en mineralen bevat? Klik hier voor het volledige recept.

Shakes voor de lekkere dorst

Meng voor je hond een paar eetlepels yoghurt of kwark met een eetlepel beloningscrème. De crème met de bolle kant van de lepel even losmaken, goed roeren… klaar! Ideaal om op die manier je huisdier wat meer vocht te laten binnenkrijgen. Kijk hier voor het gehele recept.

Brrr.. IJskoud!

Als het buiten erg warm is, kun je je hond trakteren op verfrissende hondensnacks. Van wat stukjes Prins NatureCare worst maak je in een handomdraai een lekker ijsje! Belangrijk is om te weten dat te veel ijskoud eten (of drinken) maag-darmklachten kan veroorzaken als je hond daar gevoelig voor is. Klik hier voor het gehele recept.

Verfrissende brokjeslimonade, leuke hondensnacks

Het is misschien een van de meest onderschatte voedingsstoffen: water. Zeker bij warm weer is het belangrijk dat je dier voldoende drinkt. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere brokjeslimonade! Je kunt hier perfect onze geperste hondenbrokken voor gebruiken. Deze lossen snel op in water! Wil jij dit ook gaan proberen? Kijk hier voor het gehele recept.

Krak!

Wist je dat je Prins NatureCare worst ook kunt drogen in de oven? Trakteer je hond eens op krakworst! Wat je nodig hebt is een stuk Prins NatureCare worst, een heteluchtoven en bakpapier. Makkelijk aan de slag op een vrije middag deze vakantie! Klik hier voor het gehele recept.

Trakteer je hond op Surf & Turf

Je hond trakteren op een ultiem Prins-verwenmoment? Combineer vis en vlees door met onze Train & Care tube beloningscrème en NatureCare worst speciale Surf & Turf borrelhapjes te maken! Bekijk het filmpje bij dit artikel dan weet je precies hoe je dat aanpakt.

Last but not least: Worst met eitje

Supersnel een lekkere en verantwoorde traktatie maken voor je hond? Dat is appeltje-eitje of, beter gezegd: worst met eitje! Probeer ons recept voor Prins graanvrije smikkelkoekjes, ideaal om mee te belonen tijdens het trainen of gewoon lekker zomaar. Bekijk hier het gehele recept.

Hulp nodig?

Heb je meer vragen over je huisdier, zijn verzorging of voeding of heb je andere handige tips nodig? Het Prins CareTeam helpt je graag met gratis advies.

Ook interessant:

Annerike van het CareTeam

Vragen over je huisdier? Het CareTeam helpt je graag met gratis advies!