Kijken, doen en lekker shoppen bij Prins op Animal Event 2019

Prins is klaar voor Animal Event 2019! Tijdens het grootste dierenfestival van Nederland op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei op het terrein van het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek hebben we een superleuk programma voor je. Met leuke dingen voor honden en dit jaar extra veel aandacht voor katten!

Je vindt ons tijdens Animal Event op Het Eiland, een groot gebied aan het water waar je heel actief kunt zijn, maar ook lekker kunt chillen. De hangmatten hangen er voor je klaar! In het Prins Sport Stadion op Het Eiland kun je terecht voor demo’s en hondensport, in de Prins workshoppistes kun je samen met je hond meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Nieuw dit jaar is het Prins Lekker in je vel-café, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje en veel kennis kunt opdoen.

Wie, wat, waar?

Hier vind je het programma van Prins op Animal Event, waar we alle activiteiten van bovengenoemde locaties voor je op een rijtje hebben gezet.

Kattenfans opgelet!

Het Prins Lekker in je vel-café is het domein van kattendeskundigen Maggie Ruitenberg van het Katten Kenniscentrum Nederland en Adrienne van ’t Wout van Catcetera, die als very special guest haar kat Morris meeneemt. Bereid je vast voor op leuke en bijzondere meet & greets! Maggie en Adrienne nemen je mee in de wereld van de kattentraining en vertellen je hoe je er voor kunt zorgen dat je kat echt lekker in zijn vel zit. Je kunt al je vragen over katten stellen en tijdens de raskatten bingo en de katten kennistest kans maken op een leuke prijzen.

Lekker in je vel

In het Lekker in je vel-café kun je ook terecht voor EHBO-workshops voor hond en kat, gegeven door Prins experts Linn van der Borst en Charlotte Gort-Boelens. Voor honden die (extra) lekker in hun vel willen zitten verzorgt Kynomassage workshops hondenmassage. Tijdens deze workshops leer je aandachtspunten in het hondenlichaam te herkennen en ga je zelf aan de slag met enkele basis ontspanningstechnieken.

Highlights

Deze activiteiten op het Prins terrein lichten we graag voor je uit:

  • Benieuwd hoe jouw hond of kat duizenden volgers op Instagram kan krijgen? Volg vrijdag, zaterdag of zondag de workshop ‘Petstagram’ in het Prins Lekker in je vel-café van Steffanie van Twuijver.
  • De bekende politiehond Bumper ontmoeten? Hij komt zaterdag en zondag naar het Prins Sport Stadion!
  • Leren je hond zwerfafval te zoeken en op te ruimen? Kom vrijdag, zaterdag en zondag naar de training van Enjoycleaningup in het Prins Sport Stadion.
  • Meedoen aan snuitgym, of je hond hufterproof maken? Doe vrijdag en zondag samen met je hond mee aan de unieke workshops van creatief hondentrainer Judith Lissenberg in het Prins Sport Stadion.

Shop till you drop!

Op Het Eiland vind je ook de stand van Prins waar je terecht kunt voor voedingsadvies voor je hond of kat én lekker kunt shoppen. Dit jaar hebben we een speciale mix & match actie: drie Prins producten voor je hond en/of kat voor vier euro, waarbij je kunt kiezen uit onze NatureCare worsten en vleesmaaltijden en de Prins Train&Care beloningstubes. Je kunt ook meedoen aan ons Prinsheerlijk Prijzenfestival: registreer jezelf, draai aan het prijzenrad en maak zo kans op iets leuks of lekkers voor je kat. Of sla je slag bij de stands van Alprovi en Catcetera, waar je terechtkunt voor kleurige trainingsmaterialen voor je hond en allerlei leuke spulletjes voor je kat.

Honden welkom!

Honden zijn welkom op Animal Event, mits in bezit van een eigen toegangskaartje, ouder dan zestien weken en goed beschermd tegen ziekten (neem het dierenpaspoort mee). Bij Prins mogen ze lekker komen proeven! Kom jij samen met je hond? Lees dan ons artikel met handige tips!

Alles op een rijtje

Alle praktische informatie over Animal Event 2019, zoals de openingstijden, toegangsprijzen, route, kaartverkoop en het complete programma, vind je via www.animal-event.nl