Prins gaat naar Animal Event

Prins heeft dit jaar een eigen gebied op Animal Event, dat helemaal in het teken staat van sporten met je hond! Op het Eiland van het grootste dierenevenement van Nederland, dat plaatsvindt op 4, 5 en 6 mei in Hilvarenbeek, vind je het Prins Sport Stadion en het Prins Sport Parcours waar je samen met je hond verschillende sporten kunt uitproberen.

Doe mee aan het sportparcours!

Lekker actief bezig zijn met je hond? Schrijf je dan gratis in voor deelname aan het Prins Sport Parcours! Hier kun je samen met je viervoeter snuffelen aan de volgende sporten:

Prins Sport Stadion

Naast actief meedoen aan het Prins Sport Parcours kun je ook inspiratie opdoen tijdens de wedstrijden flyball, dogfrisbee en agility en demo’s met sporthonden in het Prins Sport Stadion. Klik hier voor alle informatie.

Ben jij onze special guest op Animal Event?

Wil jij onze speciale gast zijn en profiteren van leuke extra’s? Bestel dan snel het Prins Early Bird Pakket! Wacht niet te lang, want per dag zijn er maar 250 pakketten beschikbaar! Bij het reserveren van je pakket kun je aangeven of je honden wilt meenemen. Bestel hier je Early Bird Pakket!