Dierenasiels

Er zijn verschillende dierenasiels en stichtingen die mooi opvangwerk verrichten. Prins draagt deze initiatieven een warm hart toe. Honden en katten die opvang nodig hebben, krijgen van vele vaste medewerkers en vrijwilligers van dierenasiels de allerbeste zorg. Mét resultaat: duizenden asieldieren vinden jaarlijks gelukkig weer een warm, veilig en blijvend thuis.

Ook asiels maken gebruik van ons samenwerkingsverband. Uiteraard begeleiden we het asiel dan met voedingsadviezen voor een optimale gezondheid. Omdat we vinden dat elk dier het recht heeft op alleen het allerbeste, verlaten alle honden en katten het asiel met een voeding die past bij de leeftijd en activiteit van het dier.  Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst nemen wij binnen enkele dagen contact met je op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Aanvragen voor donaties of voeding

Prins krijgt van verschillende instellingen en organisaties regelmatig aanvragen voor donaties of voeding. Helaas kunnen wij onmogelijk aan al deze verzoeken voldoen, bovendien is het erg lastig voor ons om hierin keuzes te maken. Ieder jaar organiseert Prins een goede doelen-actie, waarbij we duizenden kilo’s honden- of kattenvoeding weggeven. Iedereen kan voor deze actie een goed doel opgeven en vervolgens stemmen op een van de genomineerden. Houd voor informatie over onze eerstvolgende actie onze website en Facebookpagina in de gaten.

Ben je op zoek naar een fijne huisgenoot?

Raadpleeg dan de websites van de asiels waarmee wij samenwerken of kijk op www.dierenasiels.com voor dieren die een tweede kans verdienen. Iedereen die bij een van onze aangesloten asiels een hond of kat kiest, krijgt een leuk starterspakket mee met daarin een kleinverpakking Prins-voeding en een passend, op het dier afgestemd voedingsadvies.