Dierenspeciaalzaak

Bij Prins werken we samen met honderden winkels. Naast een speciaal schappenplan bieden wij ook productinformatie, promotiemateriaal, training en ondersteuning door onze relatiebeheerders en het CareTeam. Dierenspeciaalzaken die onze producten op een Prinswaardige manier uitdragen, krijgen van ons de titel 'Prins Kroondealer'.

Kroondealers die daarnaast ook oplossende voedingen zoals onze dieetvoedingen in het assortiment hebben, worden 'Kroondealer Plus' en de winkels met de aanvullende preventieve lijnen, zoals de Protection-lijnen, zijn 'Kroondealer Special'. 

Voedingstrainingen

Weten is eten! Omdat we kennis over onze producten heel belangrijk vinden, organiseert Prins voor dierenspeciaalzaken regelmatig (opfris)trainingen algemene voedingsleer of specifieke trainingen over vers vlees of onze veterinaire voedingen. Lees er hier meer over.

Ondersteuning 

We bieden verschillende soorten ondersteuning aan dierenspeciaalzaken. We sturen hierbij op zelfontplooiing met onze zogeheten toolkits. Dit zijn doe-het-zelf pakketten voor ondernemers, met daarin tools om zelf allerlei initiatieven te kunnen ontplooien. Denk hierbij aan een doe-dag of een informatieve workshop in de winkel. 

Shop-in-shop

Voor een optimale presentatie en verkoop biedt Prins een shop-in-shop mogelijkheid. De Prinsshop zorgt voor een optimale presentatie van het gehele assortiment van Prins en het bijbehorende informatiemateriaal. Door de frisse uitstraling is het een echte eyecatcher. 

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je kijken naar de mogelijkheden en ondersteuning die Prins je als dierenspeciaalzaak en/of Kroondealer te bieden heeft? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier Dierenspeciaalzaken