Voor iedereen die graag met eigen ogen wil zien hoe Prins 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen maakt, organiseren we in 2020 weer speciale fandagen. Wil jij een bijzonder kijkje in onze keuken krijgen? De eerst volgende fandag is op vrijdag 18 september 2020!

‘Passie voor ons vak! De grote wereld achter een klein brokje’ is het thema van deze fandag, die duurt van 13.00 tot 17.00 uur. We ontvangen je dan graag in ons nieuwe bezoekerscentrum aan de Accustraat 1 in Veenendaal. In verband met COVID-19 is onderstaand programma onder voorbehoud.  

Presentatie Fandag Fleece & Fun tijdens de fandag Gezonde snacks

Programma fandag 'Passie voor ons vak!':

  • Presentatie

Hoe maak je gezonde en lekkere maaltijden voor honden en katten? Dat begint met hoogwaardige grondstoffen en een goed recept. Onze voedingsdeskundigen delen graag hun kennis met je

  • Presentatie

Maar met een goede voeding ben je er nog niet. Hoe ontwerp je een verpakking? En hoe zorg je er volgens voor dat je product voorzien van de juiste adviezen en tips in de winkel en vervolgens bij de consument terechtkomt? Ook dat regelen we bij Prins allemaal in eigen huis.

  • Rondleiding

En natuurlijk mag je rondkijken in onze fabriek. Een unieke kans, want er zijn maar weinig bedrijven die hun deuren openzetten voor de consument. Wij laten je graag meekijken met de maaltijd van je dier.

  • Workshop

Vanwege de geldende kwaliteitseisen mogen we helaas geen honden van bezoekers ontvangen, hulphonden uitgezonderd. Maar natuurlijk denken we aan de thuisblijvers: we leren je hoe je in een handomdraai een leuk speeltje van fleece voor je hond of kat maakt. En natuurlijk sturen we je niet naar huis zonder goodiebag!

Data fandagen 

  • Volgt

Binnenkijken?

Deelname aan de Prins fandag is helemaal gratis. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vooraf aanmelden is daarom noodzakelijk. Je kunt jezelf voor onze fandag opgeven via evenementen@prinspetfoods.nl, vermeld daarbij je naam- en contactgegevens en met hoeveel personen je wilt komen.

Welkom!

Prins heet belangstellenden graag welkom. We vinden het juist leuk om tekst en uitleg te geven over wat we doen! Zo kreeg ook het tv-programma Keuringsdienst van Waarde bij ons letterlijk een kijkje in de brokjeskeuken.

Ook interessant: