Als school op bedrijfsbezoek bij Prins? Kennis delen, dat vinden we bij Prins heel belangrijk. Daarom geven we studenten graag een kijkje in de keuken tijdens ons speciale groepsprogramma voor scholen.

We vertellen nieuwsgierige en leergierige leerlingen die een diergerelateerde opleiding op mbo of hbo niveau volgen dan graag alles over de passie van ons familiebedrijf: het maken van hoogwaardige 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen.

Aangepast programma

Helaas kunnen de bedrijfsbezoeken voorlopig niet plaatsvinden. Als alternatief bieden we studenten een circa 60 minuten durende livestream over honden- en kattenvoeding aan, gegeven door een van onze voedingsspecialisten. De onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn:

  • Hoe maak je gezonden en lekkere maaltijden voor honden en katten?
  • Welke type voedingen zijn er?
  • Welke ingrediënten worden er gebruikt?
  • Hoe ziet het productieproces eruit?

Over de livestream

De livestream bieden wij aan voor maximaal 50 personen. De uitzending gaat via DEMIO. De docent ontvangt van tevoren een link om door te sturen naar de studenten. Tijdens de livestream is het mogelijk via de chat vragen te stellen. Per geboekte livestream vragen we een vergoeding van 50 euro. Dit bedrag gaat naar de Prins Foundation, waarmee we verschillende initiatieven steunen.

Reserveren?

Neem voor meer informatie over het reserveren van een livestream zoals data en tijden contact op via evenementen@prinspetfoods.nl.

Ook interessant: