Prins Experience

Een droom waar we al jaren aan bouwen is uitgekomen: het Prins Bezoekerscentrum. Hier kan iedereen zien en beleven wat we onder gastvrijheid en passie voor dierenwelzijn verstaan.

Nicolette Kluijver verrichtte donderdag 1 oktober de officiële feestelijke opening van het Prins Bezoekerscentrum in Veenendaal, waar de wereld van honden en katten op een unieke manier te beleven is. Zo is in de Prins Experience onder meer te zien hoe we onze voedingen maken, kun je de wereld door de ogen van een hond en een kat bekijken, geven we je meer informatie over de zintuigen en organen van deze dieren en nemen we je mee in de wereld van educatie. In het bezoekerscentrum vind je ook onze foto- en filmstudio en het auditorium.

Welkom in onze unieke wereld!

Prins Bezoekerscentrum in vogelvlucht

 

Prins Experience zintuigenruimte

Openingstijden Prins Experience

Op dit moment is het vanwege de aangescherpte maatregelen helaas nog niet mogelijk om de Prins Experience te komen bewonderen. Wij hopen snel weer bezoekers te mogen ontvangen. Houd onze Facebookpagina in de gaten wanneer er weer tickets geboekt kunnen worden. Had je al eerder een ticket geboekt? Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Boek je bezoek

Adres en parkeren

De Prins Experience met auditorium en studio’s is gevestigd in het Prins Bezoekerscentrum:

Accustraat 1
3903 LX Veenendaal

Er is voldoende parkeergelegenheid voor en tussen onze panden op Accustraat 1 en 3-5.

Praktische informatie

Verblijfsduur: Circa 90 minuten
Vorm: In groepjes onder begeleiding van een gastvrouw/heer
Groepsgrootte: Elk tijdvak ontvangen we een groep van 6 (normaal 12-15) personen
Talen: Nederlands en Engels

Voorzieningen:

  • Toiletten, koffiepunt & shop.
  • De Prins Experience is niet geschikt voor honden en katten. Hulphonden zijn uiteraard welkom.
  • De Prins Experience heeft een speciaal invalidentoilet en is rolstoeltoegankelijk.

Veelgestelde vragen

Is de Prins Experience rolstoelvriendelijk?

Ja, we hebben een invalidentoilet en ons gebouw is rolstoelvriendelijk.

Zijn honden toegestaan?

Helaas is onze Experience niet geschikt voor dieren en is er momenteel geen tijdelijke opvang beschikbaar. Hulphonden zijn uiteraard toegestaan. Graag horen we dit van tevoren, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kan ik bij de entree een ticket kopen?

Nee, dat is momenteel is niet mogelijk. Je kunt alleen online tickets boeken en betalen.

Wat kost een ticket?

Een ticket kost 7,50 euro. Hiervoor krijg je bij ontvangst koffie, thee en een Prinsheerlijke lekkernij. Na afloop krijg je een goodiebag mee naar huis. Fijn om te weten: de opbrengst van zowel je ticket als van de Prins shop gaan via Prins Foundation naar goede doelen.

Vanaf welke leeftijd is de Prins Experience geschikt?

Momenteel is de Prins Experience geschikt vanaf 12 jaar. In 2021 komen we met een variant die ook leuk is voor kleinere kinderen.

Moet ik mijn bevestiging printen?

Nee, als je de bevestiging digitaal kunt tonen is dat niet nodig.

Krijg ik mijn geld terug als ik mijn kaartje niet heb gebruikt?

Nee, wij doneren dan het volledige bedrag van je ticket aan de Prins Foundation. Als je vanwege de coronamaatregelen niet aanwezig kunt zijn, kun je een nieuwe datum boeken. Neem hiervoor contact op met evenementen@prinspetfoods.nl.

Hebben jullie een staffelkorting bij grotere groepen?

De entreeprijs van 7,50 euro is een vaste prijs. Bij grotere groepen kan het soms interessant zijn om het bezoek aan de Prins Experience uit te breiden met een lezing of workshop in ons auditorium. Hierover denken we graag met je mee! Je kunt hiervoor contact opnemen met evenementen@prinspetfoods.nl.