Fit met Prins verpakkingen

Niet alleen je hond of kat blijft in topconditie met Prins. Jij ook! Coach Kevin laat je zien hoe jij net zo fit kan worden als je huisdier. Prins presenteert: oefeningen voor je billen, benen en buik!

Bil- en beenoefeningen

Voor de bil- en beenoefeningen gebruiken we zakken Prins Protection Croque Super Performance van 2 kilo. Een krokante brokvoeding met unieke extra’s voor opgroeiende en actieve volwassen honden die niet alleen jouw viervoeter, maar ook jou een Super Performance laat neerzetten. Tijdens deze split squats speelt de bilspier een grote stabiliserende rol, maar je zult deze oefening overal in je benen voelen. Let op: houd je borst goed vooruit en zak helemaal naar beneden.

Oefeningen voor de rugspieren

Voor de rugspieren werken we met zakken Prins VitalCare Protection Adult Fit van anderhalve kilo. Een krokante brokvoeding speciaal voor volwassen actieve katten, én voor jou als je in actie wilt komen. Bij de bent over reverse fly (zie onderstaande beelden) houd je je knieën ligt gebogen en je rug neutraal. Focus op het bij elkaar knijpen van je schouderbladen en hef je armen zijwaarts. Let op dat je niet te veel je nek aanspant!

                                                                                          De 'bent over, reverse fly'

Last but not least...de buikspieren

De buikspieren gaan we trainen met 15 kilo Prins ProCare Super Active. Een geperste brokvoeding die je actieve hond in topvorm houdt, en jou een strakke buik bezorgt. Tijdens de plank focus je op spanning op je buik- en bilspieren, waardoor je je rug afvlakt en niet gaat hangen. De 15 kilo zak op het midden van je rug maakt de oefening nog uitdagender: je kern moet zich nu nog meer stabiliseren om je lichaam recht te houden.

Tillen zonder je rug te belasten

Het is altijd weer even een dingetje, zo’n grote Prins verpakking van 15 kilo tillen. Coach Kevin van Apex online coaching laat zien hoe je een zware zak van de grond krijgt. Kevin is naast personal trainer ook fysiotherapeut. De beste manier om te tillen zonder je rug te belasten is via de benen!

  • Houd je romp rechtop…
  • Zak door je knieën…
  • En til de zak met een neutrale rug op.

Meer weten?

Meer weten over kilo's? Of het nu om je dier of verpakkingen gaat, het Prins Careteam staat voor je klaar! 

Gerelateerde items