Kleren en honden maken de man. Bij Prins Petfoods willen we het allerbeste voor jouw hond. Mannen en hun honden halen het beste in elkaar naar boven! Only for Men maakt het makkelijk voor mannen om de beste versie van zichzelf te zijn. Daarom bundelden wij onze krachten en delen de leukste, slimste én meest stijlvolle tips voor het leven van de moderne man met hond.

Winactie

Wil jij als een echte baas op de foto met je trouwe viervoeter en kans maken op mooie prijzen? Ga voor de actie en voorwaarden naar www.gekleedalseenbaas.nl en doe mee! Wil je niet mee doen met de actie maar wel je foto delen? Deel de foto via Instagram of Facebook met #gekleedalseenbaas en wie weet zie je ‘m bij ons terug!

Het effect van kleding op jouw hond

Wist je dat honden kunnen reageren op de kleding die we aan hebben? Dress code: misschien liever geen streepjes! Lees hier alles over het effect van kleding op honden.

Tover je kleren om tot hondenspeelgoed

Slobbersok? Kapotte jeans? Nee, niet weggooien! Je maakt er namelijk leuk hondenspeelgoed van. Deze vier stoere speeltjes fabriceer je echt in een handomdraai.

Een echte baas houdt zijn kleding graag schoon en heel!

Net een schone, nette outfit aan en… hoppa! Nee hè... binnen luttele seconden heb je alweer de eerste haren en modderpoten op je broek. Omdat zelfs een hondenbaas er wel eens netjes uit wil zien, hebben wij zes supertips voor je om je kleren in de buurt van honden schoon en heel te houden.

Ook interessant: