Deze actie is helaas verlopen

- DEZE ACTIE IS HELAAS VERLOPEN! UITERLIJKE INLEVERDATUM VOUCHER IS ZONDAG 22 APRIL 2018 -

Heb of krijg je binnenkort een kitten? Geef je nieuwe huisgenootje een gezonde start met Prins! Je kunt nu tijdelijk gratis met onze 100% natuurlijke kittenvoeding kennismaken. 

Een kleinverpakking Prins VitalCare kittenvoeding geeft je kitten ruim voldoende tijd om van de voeding te proeven: een kitten van 16 weken met een gewicht van circa 2 kilo kan er bijna een maand van eten.

Zo werkt het

*Klik hier voor een overzicht van de niet deelnemende dierenspeciaalzaken.

Let op!

Deze actie loopt van maandag 9 tot en met zondag 22 april 2018. Wees er dus snel bij!

Prins VitalCare Kitten

Prins VitalCare Kitten is een krokante brokvoeding voor kittens vanaf 4 weken tot circa 10-12 maanden. Het is een volledige voeding, wat betekent dat de brokjes alle voedingsstoffen bevatten die je kitten nodig heeft voor een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten.

Prins VitalCare Protection Kitten

Wil je jouw kitten nét ietsje meer geven? Prins VitalCare Protection Kitten is een krokante brokvoeding met unieke ingrediënten als speciaal voor Prins geselecteerde kruiden en celmineralen, voor extra bescherming en de juiste preventieve ondersteuning. Voor als je jouw kitten nét ietsje meer wilt geven.

Goed om te (w)eten

Net als alle andere voedingen van Prins zijn VitalCare kittenbrokjes vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.

Overstappen naar Prins?

Je kitten van een andere brokvoeding overzetten op een VitalCare kittenvoeding? Dan kun je gedurende zeven dagen steeds iets meer nieuwe voeding door de oude voeding mengen tot je helemaal bent overgestapt. Krijgt je kitten nu een vleesvoeding? Dan adviseren we je de overstap naar VitalCare kittenbrokjes in één keer te maken, dus niet door te mengen.

Actievoorwaarden

Door deel te nemen aan deze actie ga je akkoord met de actievoorwaarden:

  • Deze actie geldt uitsluitend voor kleinverpakkingen (1,5 kilo) Prins VitalCare Kitten en Prins VitalCare Protection Kitten.
  • De actie loopt van maandag 9 tot en met zondag 22 april 2018.
  • Je kunt de voucher uiterlijk tot en met zondag 22 april 2018 inleveren.
  • Je kunt maximaal één voucher per huishouden inleveren.
  • Je kunt de gratis kleinverpakking niet retourneren.
  • Je gaat akkoord met de inschrijving voor de Prins nieuwsbrief.

Vragen over je kitten?

Ons Prins CareTeam helpt je graag verder met gratis advies! Je kunt bellen naar 0318-524245, mailen naar advies@prinspetfoods.nl of chatten over je kitten via www.prinspetfoods.nl