Kun je het je voorstellen, dat je met je hond aan de lijn en je kat onder je arm halsoverkop moet vluchten? Wij ook niet. Het moet vreselijk zijn. Daarom komt Stichting Prins Foundation in actie voor de mensen die met hun dieren op vlucht zijn voor het oorlogsgeweld in Oekraïne. 

Onder het motto ‘Hart voor Oekraïne’ hebben we geld én brokjes ingezameld. Om te zorgen dat alle hulp goed terechtkomt en gecoördineerd wordt, werken we daarbij samen met Hulp voor Dieren uit Oekraïne.

Bedankt allemaal!

Samen met jullie hulp hebben wij ruim € 2700 opgehaald voor de mensen die met hun dieren op vlucht zijn voor het oorlogsgeweld in Oekraïne. Daarnaast doneert de Prins Foundation ook nog eens 1.000 kilo voeding. Jullie gedoneerde bedrag hebben wij tot een maximum van 2.500 verdubbelt en omgezet in voeding. Dit leidde tot een donatie van vier pallets gevuld met Prins voedingen.

Wat was het mooi om te zien dat iedereen zich zo heeft ingezet om de mensen in Oekraine te helpen. Ontzettend veel dank voor je hulp!

Opvangadressen opgelet

We vragen gastgezinnen die Oekraïense vluchtelingen met een huisdier in hun huis hebben opgevangen contact op te nemen met het Prins CareTeam. Voor ieder dier verzorgen we namelijk graag een gratis zak voeding. Het CareTeam zal de soort en hoeveelheid voeding afstemmen op het dier en kijken of er bijvoorbeeld een speciale dieetvoeding nodig is. 

Vang jij Oekraïense vluchtelingen met een huisdier op? Geef dan hier je gegevens door, wij regelen de rest. 

Help ons helpen!

Simpelweg door het bovenstaande bericht te delen. Hopelij bereiken we dan zoveel mogelijk opvangadressen met huisdieren en kunnen wij hen een hart onder de riem steken.