Voor honden met gewrichtsproblemen

TotalCare Diet Dog Mobility Complete is een complete rauwe diepvries vers vleesvoeding speciaal voor volwassen honden met gewrichtsproblemen. Deze speciale dieetvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en bevat voedingsstoffen die een positieve invloed hebben op de gewrichten en beweeglijkheid van je hond.

Ondersteunt de gewrichten
Ingrediënten als glucosamine, chondroïtine, gelatinehydrolysaat en bèta-glucanen ondersteunen de gewrichten en zorgen voor een soepel bewegingsstelsel
Ondersteunt mobiliteit
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als glucosamine en gelatinehydrolysaat ondersteunen de beweeglijkheid
Omega 3-vetzuren
Omega 3-vetzuren hebben een ondersteunende werking op de gewrichten en dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en vacht

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht69,9%
Ruw eiwit12,2%
Ruw vet11,5%
Totaal 3-vetzuren1,0%
Totaal 3-vetzuur EPA0,2%
Ruwe as1,9%
Ruwe celstof0,9%
Vitamine E0,003%
Minerals
Calcium0,3%
Fosfor0,2%
Kalium0,3%
Magnesium0,05%
Energiewaarde
1667 kcal
Samenstelling: 

68% samengesteld met runderhart en runderlever, aardappel, wortel, erwt, zalmolie (4%), koolzaadolie (1.5%), gelatinehydrolysaat (0.75%), inuline (bron van FOS) (0.5%), mineralen (calciumcarbonaat), extract van schaal- en weekdieren (bron van glucosamine) (0.05%), gistextract (bron van bèta-glucanen) (0.03%), chondroïtine sulfaat (0.01%).

Verkrijgbaar in: 
1,5 kg

Geschikt voor volwassen honden met gewrichtsproblemen. Bewaar de voeding bij -18ºC en sluit de plastic zak goed na gebruik. Ontdooi het vlees op een koele plek voordat je het aan je hond geeft. Na ontdooien is de voeding twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Het vlees kan rauw worden gegeven op kamertemperatuur, verdere bereiding is niet nodig. Verdeel de dagportie over meerdere maaltijden per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. Je kunt deze voeding als hoofdmaaltijd geven of ter afwisseling op een andere voeding.

Deze diepvries vers vleesvoeding is uitstekend te gebruiken in combinatie met een dieet brokvoeding, zoals Prins ProCare Dieet SPIEREN & GEWRICHTEN of Prins ProCare Croque Diet MOBILITY. Geef bij voorkeur geen vers vlees en brokken op één dag.

Aanvullende informatie dieetvoeding. Bijzonder voedingsdoel is het geven van ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. Essentiële voedingskenmerken: o.a. hoog gehalte van omega 3-vetzuren en vitamine E. Aanbevolen gebruiksduur: aanvankelijk ten hoogste 3 maanden. Aangeraden wordt om voor gebruik of voor verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen.

Huidig lichaamsgewicht (kg)

Volwassen

Lage activiteit

Hoge activiteit

 

Aantal schijven (ca. 50 gram) per dag

2,5

2,5

3,5

5

4,0

5,5

10

6,5

9,5

15

9,0

13,0

20

11,5

16,0

25

13,5

19,0

30

15,5

21,5

40

19,0

26,5

50

22,5

31,5

Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen te houden. Dit komt de vertering van je hond ten goede. Krijgt jouw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kun je het vlees het beste de eerste 2 dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kun je het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven.

100% natuurlijke dieetvoeding

Onze speciaal samengestelde dieetvoedingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten ontwikkeld. Je kunt ze veilig en langdurig aan je dier geven.

Vind een winkel