Voor pups en/of volwassen honden

TotalCare Chicken & Vegetables Complete is een hoogwaardige graanvrije diepvries vers vleesvoeding geschikt voor alle honden, van pup tot senior. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem, een optimale darmflora en een gezonde en glanzende vacht. Sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en hebben baat bij een graanvrije voeding. TotalCare Chicken & Vegetable Complete bevat géén granen.

 

Graanvrij
Deze volledige en uitgebalanceerde voeding bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen
Goede darmflora
Groenten als aardappel, groene erwt, spinazie en wortel zijn rijk aan natuurlijke voedingsvezels en zorgen voor een evenwichtige darmflora
Immuunsysteem
Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht60,0%
Ruw eiwit13,0%
Ruw vet15,0%
Ruwe as3,5%
Ruwe celstof1,0%
Koolhydraten7,5%
Mineralen
Calcium0,80%
Fosfor0,60%
Kalium0,17%
Magnesium0,04%
Natrium0,09%
Energiewaarde
2170 kcal/kg
Samenstelling: 

Kip, aardappel, groene erwt, spinazie, wortel, zalmolie, zonnebloemolie

Verkrijgbaar in: 
2,5 kg

TotalCare CHICKEN & VEGETABLE Complete is geschikt voor honden van alle leeftijden. Het vlees op een koele plaats ontdooien. Na het ontdooien twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Serveren op kamertemperatuur. Het vlees kan rauw worden gegeven. Verdere bereiding is niet nodig. Geef Prins TotalCare als hoofdmaaltijd of ter afwisseling op een andere voeding. TotalCare CHICKEN & VEGETABLE Complete is uitstekend te gebruiken in combinatie met een brokvoeding, zoals Prins ProCare Grainfree ADULT PRO ENERGY. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Lichaamsgewicht (kg) 5 10 15 20 25
Schijven/dag volwassen hond 1 2 3 4 5
Schijven/dag pup 2 4 6 8 10

Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen te houden. Dit komt de vertering van je hond ten goede. Krijgt jouw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kun je het vlees het beste de eerste 2 dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kun je het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel