Voor pups en jonge honden. Ook geschikt voor honden van een klein ras. 

TotalCare Puppy Complete is een diepvries vers vleesmaaltijd speciaal ontwikkeld om in de natuurlijke behoeften van je hond te voorzien. Puur vlees, granen en groenten, oliën en vetten, aangevuld met natuurlijke vitaminen en mineralen maken het een gezonde maaltijd voor iedere hond. Deze voeding bevat zalmolie voor een gezonde en glanzende huid en vacht en is tarweglutenvrij.

Goede darmflora
Een probiotische werking draagt bij aan een optimale darmflora.
Glanzende vacht
Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht.
Ondersteunt immuunsysteem
Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem.

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht61,5%
Ruw eiwit14,8%
Ruw vet14,0%
Ruwe as3,0%
Ruwe celstof0,7%
Koolhydraten6,0%
Mineralen
Calcium0,70%
Fosfor0,50%
Kalium0,17%
Magnesium0,04%
Natrium0,09%
Energiewaarde
2092 kcal/kg
Samenstelling: 

Kip, rundvlees, maïs, bieten, zonnebloemolie, zalmolie

Verkrijgbaar in: 
600 gr
10 kg

TotalCare PUPPY Complete is geschikt voor pups en jonge honden. De voeding is ook geschikt voor volwassen honden van een klein ras. Het vlees op een koele plaats ontdooien. Na het ontdooien twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Serveren op kamertemperatuur. Het vlees kan rauw worden gegeven. Verdere bereiding is niet nodig. 
Verdeel de dagportie TotalCare PUPPY Complete over minimaal 2-3 maaltijden per dag. Geef Prins TotalCare PUPPY Complete als hoofdmaaltijd of ter afwisseling op een andere voeding. TotalCare PUPPY Complete is uitstekend te gebruiken in combinatie met een brokvoeding, zoals Prins ProCare PUPPY & JUNIOR Perfect Start. Geef bij voorkeur geen vers vlees en brokken op één dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Wil je deze informatie printen? Download hier de voedingstabel: Download
Lichaamsgewicht (kg) 2,5 5 7,5 10 15 20
Schijven (25 g) per dag volwassen hond 2 4 6 8 12 16
Schijven (25 g) per dag pup tot 12 maanden 4 8 12 16 24 32

Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen te houden. Dit komt de vertering van je hond ten goede. Krijgt jouw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kun je het vlees het beste de eerste 2 dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kun je het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel