Voor gevoelige volwassen honden 

TotalCare Resist Calm Complete is een diepvries vers vleesvoeding voor volwassen honden die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verlaagde weerstand zorgen. Deze volledige voeding met kruidenextracten ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand van je hond. TotalCare Resist Calm Complete bevat géén tarwegluten.

Glanzende vacht
Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht.
Probiotische werking
Een probiotische werking draagt bij aan een optimale darmflora.
Kruidenextracten
Kruidenextracten ondersteunen het immuunsysteem en helpen de natuurlijke weerstand te versterken.

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht61,5%
Ruw eiwit14,8%
Ruw vet14,0%
Ruwe as3,0%
Ruwe celstof0,7%
Koolhydraten6,0%
Mineralen
Calcium0,70%
Fosfor0,50%
Kalium0,17%
Magnesium0,04%
Natrium0,09%
Energiewaarde
2092 kcal/kg
Samenstelling: 

Kip, rundvlees, maïs, bieten, zonnebloemolie, zalmolie, kruidencomplex (500 mg) (siberean ginseng, acantopanax, schizandra, lycium fruit, he shou wu/polygonum, deer antler)

Verkrijgbaar in: 
600 gr
2,5 kg

TotalCare Resist Calm Complete is zeer geschikt voor honden met een verminderde weerstand, angst, stress en/of hormonale schommelingen. Het vers vlees op een koele plaats ontdooien. Na het ontdooien twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Het vers vlees kan direct rauw gegeven worden. Serveren op kamertemperatuur. Verdere bereiding is niet nodig. Bied je hond een of meerdere dagen achtereen Prins Total Care aan. TotalCare Resist Calm Complete is uitstekend te gebruiken in combinatie met een brokvoeding, zoals Prins ProCare (Mini) Resist Calm. Geef bij voorkeur geen vers vlees en brokken op één dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Lichaamsgewicht (kg) 5 10 15 20 25
Schijven (100 g) per dag volwassen hond 1 2 3 4 5

Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen te houden. Dit komt de vertering van je hond ten goede. Krijgt jouw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kun je het vlees het beste de eerste twee dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kun je het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel