Voor volwassen honden 

TotalCare Super Plus Complete is een diepvries vers vleesvoeding voor volwassen honden en bevat extra schapenvet voor een gezonde huid en vacht. Deze volledige voeding draagt bij aan een goede darmflora en biedt extra ondersteuning voor een gezonde huid en vacht. Voor een natuurlijk herstel van de vacht. TotalCare Super Plus Complete bevat géén tarwegluten.

Glanzende vacht
Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht
Goede darmflora
Een probiotische werking draagt bij aan een optimale darmflora
Ondersteunt natuurlijk herstel
Schapenvet en linolzuur ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de vacht

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht63,5%
Ruw eiwit15,0%
Ruw vet14,5%
Ruwe as3,0%
Ruwe celstof0,7%
Koolhydraten3,3%
Mineralen
Calcium0,70%
Fosfor0,50%
Kalium0,17%
Magnesium0,04%
Natrium0,09%
Energiewaarde
2037 kcal/kg
Samenstelling: 

Kip, rundvlees, maïs, bieten, schapenvet,zonnebloemolie, zalmolie

Verkrijgbaar in: 
600 gr
2,5 kg

TotalCare SUPER PLUS Complete is geschikt voor volwassen honden van alle rassen en bevat schapenvet voor een gezonde huid en vacht. Het vers  vlees op een koele plaats ontdooien. Na het ontdooien twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Serveren op kamertemperatuur. Het vlees kan rauw worden gegeven. Verdere bereiding is niet nodig. Bied je hond een of meerdere dagen achtereen Prins TotalCare aan.  Verdeel de dagportie TotalCare SUPER PLUS Complete over minimaal twee maaltijden per dag. Geef TotalCare SUPER PLUS  Complete als hoofdmaaltijd of ter afwisseling op een andere voeding. TotalCare SUPER PLUS Complete is uitstekend te gebruiken in combinatie met een brokvoeding, zoals Prins ProCare SUPER ACTIVE of Prins ProCare Croque SUPER Performance. Geef bij voorkeur geen vers vlees en brokken op één dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Lichaamsgewicht (kg) 5 10 15 20 25
Schijven/dag volwassen hond 1 2 3 4 5

Voor honden is het belangrijk brokken en vers vlees niet op één dag te geven. Beter is het om een aantal aaneengesloten vleesdagen te houden. Dit komt de vertering van je hond ten goede. Krijgt jouw hond voor het eerst in zijn leven vers vlees, dan kun je het vlees het beste de eerste 2 dagen licht aankoken om het verteringsstelsel van de hond aan het rauwe vlees te laten wennen. Daarna kun je het vlees ontdooid rauw op kamertemperatuur geven.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel