De ideale beloning tijdens het trainen en verzorgen

Prins Train & Care Puppy is rijk aan verse kip. Deze beloningscrème is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens tarwe(gluten)vrij en bevat uitsluitend kip als dierlijke eiwitbron. Ideale beloning voor pups en bevat betaglucanen voor ondersteuning van het immuunsysteem. De tube maakt het makkelijk te doseren en de beloning kan rechtstreeks uit de tube worden gegeven. Deze snack is 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.

 

Verse kip
Rijk aan verse kip
Graanvrij
Bevat geen tarwe, rijst, mais, of andere granen
Immuunsysteem
Verrijkt met betaglucanen ter ondersteuning van het immuunsysteem

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Overstappen
Analyse
Vocht56.0%
Ruw eiwit 12.0%
Ruw vet 22.0%
Ruwe as 1.2%
Ruwe celstof 0.2%
Mineralen
Niet van toepassing
Energiewaarde
2804kcal/kg
Samenstelling: 
kip 52%, zalmolie, magere melkpoeder, inuline (fructooligosaccharide) (3%), melkeiwit, erwtenvezel, betaglucanen (0.75%).

Na openen bewaren in de koelkast en binnen enkele dagen opmaken. De tube na gebruik zorgvuldig sluiten. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Geef de voeding als beloning, dagelijks tot 5cm pasta onafhankelijk van de voedselinname.

Een lekkere aanvulling
Prins Train & Care is een aanvullende voeding, geen complete maaltijd. Het bevat namelijk niet alle voedingsstoffen die honden dagelijks nodig hebben. De beloningscrème is dus bedoeld om naast de dagelijkse maaltijd te geven.

100% natuurlijke voeding
Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel