De ideale beloning tijdens het trainen en verzorgen

Prins Train & Care Salmon is rijk aan verse zalm. Deze beloningscrème is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens tarwe(gluten)vrij en hypoallergeen. Dat betekent dat er weinig tot geen kans is dat een hond er gevoelig op reageert. Deze snack is 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij

Verse zalm
Rijk aan verse zalm
Graanvrij
Bevat geen tarwe, rijst, mais, of andere granen
Goede darmflora
Verrijkt met FOS (fructo-oligosaccharide) voor een gezonde darmflora

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Overstappen
Analyse
Vocht 67.0%
Ruw eiwit 9.0%
Ruw vet 18.0%
Ruwe as 1.4%
Ruwe celstof 0.1%
Mineralen
Niet van toepassing
Energiewaarde
2160kcal/kg
Samenstelling: 
zalm 35%, zalmolie (10%), melkeiwit, aardappelzetmeel, erwtenvezel, inuline (fructooligosaccharide) (0.5%), tomaat.
Na openen bewaren in de koelkast en binnen enkele dagen opmaken. De tube na gebruik zorgvuldig sluiten. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Geef de voeding als beloning, dagelijks tot 5cm pasta onafhankelijk van de voedselinname.

Een lekkere aanvulling
Prins Train & Care is een aanvullende voeding, geen complete maaltijd. Het bevat namelijk niet alle voedingsstoffen die honden dagelijks nodig hebben. De beloningscrème is dus bedoeld om naast de dagelijkse maaltijd te geven.

100% natuurlijke voeding
Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel