Hondenscholen

Ook hondenscholen, rasverenigingen en kynologenclubs kunnen partner worden van Prins. Daarbij draait het niet alleen om voeding, maar ook om begeleiding en ondersteuning, denk aan het organiseren van speciale Prins Fandagen voor een club of over een bepaald ras. 

We werken samen met een grote groep geselecteerde hondenscholen, die als ambassadeur van Prins achter onze filosofie staan en hun klanten graag 100% natuurlijke voeding voor hun dier willen adviseren. 

De Prins Lesbox

Speciaal voor hondenscholen ontwikkelden we bijvoorbeeld de Prins Lesbox, een praktische box vol speciaal geselecteerde materialen voor sport-, spel- en funtraining met honden. Compleet met een handleiding met ideeën voor tientallen oefeningen, die voor vrijwel iedere hond op maat te maken zijn.

Interesse in een partnership?

Ervaren hoe leuk het is om samen te werken met je dier: dat past helemaal bij Prins! Ben je geïnteresseerd in een partnership? Vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst nemen wij binnen enkele dagen contact met je op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Contactformulier Hondenscholen