Voor katten met huid/darm problemen

TotalCare Veterinary Diet Cat Hypoallergenic Complete is een complete rauwe diepvries vers vleesvoeding speciaal voor katten met huid- en vachtproblemen door een voedselovergevoeligheid en/of ter ondersteuning van katten met maagdarmproblemen. Deze speciale dieetvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en bevat één dierlijke eiwitbron en koolhydraatbronnen

Hypoallergeen
Geselecteerde eiwitbronnen als paard, aardappel en erwt verminderen de kans op een overgevoeligheidsreactie
Goede darmflora
Voedingsvezels als mannan-oligosaccharide (MOS) en fructo-oligosaccharide (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora
Omega 3-vetzuren
Omega 3-vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht72,1%
Ruw eiwit15,5%
Ruw vet5,9%
Essentiële vetzuren1,17%
Totaal omega 3-vetzuren0,7%
Ruwe as2,2%
Ruwe celstof0,6%
Minerals
Calcium0,4%
Fosfor0,3%
Kalium0,4%
Magnesium0,02%
Natrium0,06%
Energiewaarde
1295 kcal
Samenstelling: 

82% samengesteld met paardenhart, paardenvlees en paardenlever, aardappel (10%) , erwt (5%), zalmolie (1.0%), mineralen (dicalciumfosfaat), inuline (bron van FOS) (0.5%), mannan-oligosaccharide (MOS) (0.15%).

Verkrijgbaar in: 
500 gr

Geschikt voor kittens en volwassen katten met een voedselovergevoeligheid en/of ter ondersteuning van katten met maagdarmproblemen. Bewaar de voeding bij -18ºC en sluit de plastic zak goed na gebruik. Ontdooi het vlees op een koele plek voordat je het aan je kat geeft. Na ontdooien is de voeding twee dagen in de koelkast houdbaar, niet opnieuw invriezen. Het vlees kan rauw worden gegeven op kamertemperatuur, verdere bereiding is niet nodig. Katten zijn erg kieskeurig, zorg dat het vlees goed ontdooid en op kamertemperatuur is. Katten eten vooral op basis van geur en sommige katten moeten het vers vlees leren eten. Een paar dagen mengen met iets lekkers maakt de overgang gemakkelijker! Verdeel de dagportie over meerdere maaltijden per dag. Geef de voeding als hoofdmaaltijd of als afwisseling op een andere voeding. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Deze diepvries vers vleesvoeding is uitstekend te gebruiken in combinatie met een dieet brokvoeding, zoals Prins VitalCare Diet HYPOALLERGENIC Moderate Calorie of Prins VitalCare Diet SKIN & INTESTINAL hypoallergenic.

Aanvullende informatie dieetvoeding. Bijzonder voedingsdoel is het verminderen van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. Essentiële voedingskenmerken: bevat geselecteerde eiwitten en koolhydraten. Aanbevolen gebruiksduur: 3 tot 8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan dit voeder onbeperkt worden gebruikt.

Huidig lichaamsgewicht (kg)

Kitten

Volwassen

 

Lage activiteit

Hoge activiteit

 

Aantal schijven (ca. 25 gram) per dag

Aantal schijven (ca. 25 gram) per dag

0,5

3,5

1,5

2

1

5,5

2

3

1,5

7,5

3

4

2

7,5

3,5

5

2,5

8,5

4

5,5

3

9,5

4,5

6,5

4

9,5

5,5

8

5

10

6,5

9

6

10

7

10,5

7

-

8

11,5

8

-

8,5

12,5

Katten mogen, in tegenstelling tot honden, wél brokken en vers vlees op één dag. Je kunt een deel van de dagelijkse portie brokjes vervangen door een schijfje vers vlees. Je kunt het vers vlees direct rauw aanbieden. Katten zijn erg kieskeurig, zorg dat het vlees goed ontdooid en op kamertemperatuur is. Katten eten vooral op basis van geur en moeten het vers vlees leren eten. Een paar dagen mengen met iets lekkers maakt de overgang gemakkelijker!

100% natuurlijke dieetvoeding

Onze speciaal samengestelde dieetvoedingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten ontwikkeld. Je kunt ze veilig en langdurig aan je dier geven.

Vind een winkel