Dit product gaat uit ons assortiment. Zoek je een vervangend product? Vul dan de voedingswijzer in of neem contact op met het CareTeam.

De ideale beloning tijdens het spelen en verzorgen

Prins Play & Care Kitten is rijk aan verse kip. Deze beloningscrème is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens tarwe(gluten)vrij en bevat uitsluitend kip als dierlijke eiwitbron. Ideale beloning voor kittens en bevat lysine voor ondersteuning van het immuunsysteem. De beloningstube bevat als extra ingrediënt taurine, een essentieel aminozuur dat een belangrijke bouwsteen voor het lichaam vormt. Katten kunnen in tegenstelling tot honden niet zelf taurine in hun lichaam aanmaken. Het moet daarom speciaal aan hun eten worden toegevoegd. De tube maakt het makkelijk te doseren en de beloning kan rechtstreeks uit de tube worden gegeven. Deze snack is 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.

 

Verse kip
Rijk aan verse kip
Graanvrij
Bevat geen tarwe, rijst, mais, of andere granen
Immuunsysteem
Verrijkt met lysine ter ondersteuning van het immuunsysteem

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Overstappen
Analyse
Vocht55.0%
Ruw eiwit 13.0%
Ruw vet 22.0%
Ruwe as 1.0%
Ruwe celstof 0.2%
Minerals
Niet van toepassing
Energiewaarde
2804kcal/kg
Samenstelling: 
kip 52,5%, zalmolie, magere melkpoeder, inuline (fructooligosaccharide) (3%), melkeiwit, erwtenvezel. * lysine 0.5%, taurine 0.5%
Na openen bewaren in de koelkast en binnen enkele dagen opmaken. De tube na gebruik zorgvuldig sluiten. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Geef de voeding als beloning, dagelijks tot 5cm pasta onafhankelijk van de voedselinname.

Een lekkere aanvulling
Prins Play & Care is een aanvullende voeding, geen complete maaltijd. Het bevat namelijk niet alle voedingsstoffen die katten dagelijks nodig hebben. De beloningscrème is dus bedoeld om naast de dagelijkse maaltijd te geven

100% natuurlijke voeding
Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel