De ideale beloning tijdens het trainen en verzorgen

Prins Train & Care zalmpaté is rijk aan verse zalm, de favoriete smaak van veel katten. Deze beloningscrème op basis van zalm is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens tarwe(gluten)vrij en hypoallergeen. Dat betekent dat er weinig tot geen kans is dat je kat er gevoelig op reageert. Prins Train & Care Cat bevat als extra ingrediënt taurine, een essentieel aminozuur dat een belangrijke bouwsteen voor het lichaam vormt. Katten kunnen in tegenstelling tot honden niet zelf taurine in hun lichaam aanmaken. Het moet daarom speciaal aan hun eten worden toegevoegd.

Verse zalm
Rijk aan verse zalm, de favoriete smaak van veel katten
Hypoallergeen
Geselecteerde dierlijk eiwitbron (vis) vermindert de kans op een overgevoeligheidsreactie
100% natuurlijk
Ook deze snack is 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Overstappen
Analyse
Vocht70,9%
Ruw eiwit8,4%
Ruw vet15,6%
Ruwe as1,3%
Ruwe celstof1,0%
Mineralen
Niet van toepassing
Energiewaarde
1852 kcal/kg
Samenstelling: 

Zalm (35%), raapzaadolie, aardappelzetmeel, maiszetmeel, guarpitmeel, plantenvezels, xanthaan, cellulose

Verkrijgbaar in: 
75 gr

De zalmpaté is makkelijk te doseren en direct uit de tube te voeren en is zeer geschikt voor het toedienen van medicijnen. Na openen koel bewaren en binnen enkele dagen opmaken. 

Een lekkere aanvulling
Prins Train & Care is een aanvullende voeding, geen complete maaltijd. Het bevat namelijk niet alle voedingsstoffen die katten dagelijks nodig hebben. De paté is dus bedoeld om naast de dagelijkse maaltijd te geven.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel