Voor kittens van 1 tot 3 maanden 

Prins VitalCare BabyKitten is speciaal gemaakt om kittens te laten wennen aan een vaste brokmaaltijd. Van (moeder)melk overgaan op een vaste voeding is namelijk best wel een stap, en brokjes eten moet je leren. Daarom zijn de vorm en het formaat van de VitalCare BabyKitten brokjes speciaal ontworpen voor en helemaal aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van jonge kittens. De voeding is hierdoor ook bij uitstek geschikt om kittens naast (moeder)melk aan vaste voeding te laten wennen. Deze voeding is helemaal op de specifieke behoeften van kittens aangepast en bevat alles wat een kitten nodig heeft om goed op te groeien.
 

Opgroeiende kat
Eiwitten voor de ontwikkeling van spiermassa, een aangepast calcium- en fosforgehalte ondersteunt een gezonde skeletopbouw
Aangepaste brokvorm
De vorm en de grootte van de brokjes zijn aangepast op het kauwgedrag en de voedingsopname van jonge kittens
Immuunsysteem
Vitaminen en mineralen, zoals vitamine D en zink, ondersteunen het immuunsysteem

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
Analyse
Vocht8,0%
Ruw eiwit34,0%
Ruw vet22,0%
Ruwe as6,5%
Ruwe celstof2,0%
Koolhydraten27,5%
Mineralen
Calcium1,4%
Fosfor0,8%
Kalium0,7%
Magnesium0,10%
Natrium0,4%
Energiewaarde
4440 kcal/kg
Samenstelling: 

Maïs, rijst, gedehydreerde kalkoen, dierlijke vetten (gevogelte), gedehydreerde vis, gedehydreerd gevogelte, gehydrolyseerde kippenlever, hydrolysaat van gist, bietenpulp, heel eipoeder, lijnzaad, lecithine, zalmolie, inuline (bron van FOS) (0,3%).

VitalCare BABY KITTEN kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Om de kittens te leren wennen aan de voeding kunnen de brokjes geweekt worden in lauwwarm water om de overgang van melk naar vaste voeding te vergemakkelijken. VitalCare BABY KITTEN is ook geschikt voor drachtige en zogende katten. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare BABY KITTEN over meerdere kleine maaltijden per dag. Bijvoeding wordt afgeraden.

Leeftijd (weken) Lichaams gewicht (kg)  Hoeveelheid (gram/dag) Hoeveelheid (gram/dag)
4 0,5 25 40
8 1 40 50
12 1,5 55 60
16 2 55 60
Dracht 4-6 80 105

Vind een winkel