Voor gevoelige volwassen katten

VitalCare Resist Calm is een krokante voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen katten. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verlaagde weerstand zorgen. Deze volledige voeding met kruidenextracten ondersteunt het immuunsysteem en ondersteunt de weerstand van jouw kat.

Immuunsysteem
Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem
Omega 3-vetzuren
Omega 3-vetzuren (0.35%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht
Verrijkt met kruidenextracten
Ingrediënten als zalmolie, FOS en kruidenextracten geven de juiste ondersteuning

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht9,0%
Ruw eiwit32,0%
Ruw vet20,0%
Ruwe as7,0%
Ruwe celstof3,5%
Koolhydraten28,5%
Mineralen
Calcium1,4%
Fosfor1,0%
Kalium0,6%
Magnesium0,08%
Natrium0,5%
Energiewaarde
4220 kcal/kg
Samenstelling: 

Gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, dierlijke vetten (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, cellulose, gevogelte eiwithydrolysaat, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), resist kruiden (siberean ginseng, deer antler, schizandra, ho shou wu/polygonum, ganoderma red) (0.05%), fructooligosaccharide (FOS) (0.04%).

Verkrijgbaar in: 
1,5 kg
5 kg
10 kg

De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare RESIST CALM over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen, geef dan een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor jouw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. VitalCare RESIST CALM is bijzonder geschikt voor gevoelige volwassen katten tot een leeftijd van circa 7 jaar. Zeker bij angst, stress, hormonale schommelingen en een verminderde weerstand is de VitalCare RESIST CALM een uitstekende keuze.

  Lage activiteit   Hoge activiteit     
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag)  Hoeveelheid (gram/dag) 
2 25 30
3 30 40
4 40 55
5 55 75
6 75 90

Als je van een brokvoeding overstapt naar een brokvoeding van Prins, dan kun je dat doen door de oude en nieuwe voeding te mengen. Meng gedurende zeven dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot je geheel bent overgestapt.

Krijgt je kat nog geen brokken en wil je van bijvoorbeeld een vleesvoeding overstappen naar een brokvoeding? Dan adviseren wij de kat in één keer over te zetten op de nieuwe voeding, dus niet door te mengen.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel