Voor oudere katten vanaf een leeftijd van circa 12 jaar 

VitalCare Senior 12+ bevat een verhoogd energiegehalte wat bijdraagt aan het behoud van een gezond gewicht. Oudere katten kunnen te maken hebben met een verminderde eetlust. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijk voeding en stimuleren de eetlust van de oudere kat. Daarnaast helpt een kleinere brokvorm de oudere kat gemakkelijk de voeding op te nemen en te kauwen. Ook bevat de voeding ingrediënten, zoals betaglucanen en zalmolie, om de gewrichten van de oudere kat te ondersteunen, en extra vitamine E om het ontstaan van ouderdomsziekten te vertragen.

Verhoogde smakelijkheid
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding en stimuleren de eetlust van de oudere kat
Immuunsysteem
Ingrediënten als bètaglucanen en kruiden ondersteunen het immuunsysteem van de oudere kat
Ondersteuning nierfunctie
Zalmolie en een aangepast mineraalgehalte, waaronder een verlaagd fosforgehalte, ondersteunen een gezonde nierfunctie

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht8,0%
Ruw eiwit30,0%
Ruw vet17,0%
Ruwe as5,0%
Ruwe celstof3,5%
Koolhydraten36,5%
Mineralen
Calcium0,7%
Fosfor0,6%
Kalium0,6%
Magnesium0,07%
Natrium0,35%
Energiewaarde
4190 kcal/kg
Samenstelling: 

Maïs, rijst, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), dierlijk eiwitextract, gedroogde bietenpulp, cellulose, heel eipoeder, zalmolie (1.5%), gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, gist, mineralen, gistextract (bron van bèta-glucanen) (0.05%), resist kruiden (siberean ginseng, deer antler, schizandra, ho shou wu/ polygonum, ganoderma red) (0.05%), fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten.

Verkrijgbaar in: 
1,5 kg
5 kg

De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare SENIOR 12+ over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen, geef dan een schijfje Prins TotalCare Cat Complete of een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor jouw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. VitalCare SENIOR 12+ is bijzonder geschikt voor oudere katten vanaf een leeftijd van circa 12 jaar.

  Lage activiteit   Hoge activiteit     
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag)  Hoeveelheid (gram/dag) 
2 30 40
3 40 50
4 50 60
5 55 70
6 60 80
7 70 90
8 80 100

Als je van een brokvoeding overstapt naar een brokvoeding van Prins, dan kun je dat doen door de oude en nieuwe voeding te mengen. Meng gedurende zeven dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot je geheel bent overgestapt.

Krijgt je kat nog geen brokken en wil je van bijvoorbeeld een vleesvoeding overstappen naar een brokvoeding? Dan adviseren wij de kat in één keer over te zetten op de nieuwe voeding, dus niet door te mengen.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel