Voor volwassen gesteriliseerde en gecastreerde katten 

VitalCare Sterilised is speciaal geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Extra voedingsvezels in de voeding zorgen voor een verzadigd gevoel en helpen de kat een gezond gewicht te behouden.

Glanzende vacht
Omega 3-vetzuren (0.53%) dragen bij aan een gezonde en glanzende vacht
Aangepast energiegehalte
Verlaagd vetgehalte en verhoogd eiwitgehalte om de kat op een gezond gewicht te houden, L-Carnitine bevordert een optimale vetverbranding
Verzadiging
Extra voedingsvezels zorgen voor een verzadigd gevoel en helpen de kat op gewicht te blijven

Voedingsinformatie

  • Samenstelling
  • Gebruiksaanwijzing
  • Hoeveelheid per dag
  • Overstappen
Analyse
Vocht8,0%
Ruw eiwit35,0%
Ruw vet12,0%
Ruwe as8,5%
Ruwe celstof7,0%
Koolhydraten29,5%
Mineralen
Calcium1,4%
Fosfor1,1%
Kalium0,7%
Magnesium0,1%
Natrium0,5%
Energiewaarde
3660 kcal/kg
Samenstelling: 

Gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, rijst, cellulose (5.3%), gedroogde bietenpulp, heel eipoeder, zalmolie, gehydrolyseerde kippenlever, dierlijk vet (gevogelte), gist, mineralen, fructooligosaccharide (FOS). 

Verkrijgbaar in: 
1,5 kg
5 kg

De voeding kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare STERILISED over meerdere kleine maaltijden per dag. Wil je jouw kat eens extra verwennen, geef dan een schijfje Prins TotalCare Cat Complete of een natvoeding uit het Prins NatureCare assortiment. Dit zijn gezonde en natuurlijke vleesmaaltijden voor jouw kat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. VitalCare STERILISED is bijzonder geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van circa 7 jaar.

  Lage activiteit   Hoge activiteit     
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag)  Hoeveelheid (gram/dag) 
2 30 45
3 40 60
4 50 75
5 60 85
6 70 100
7 75 110
8 85 120

Als je van een brokvoeding overstapt naar een brokvoeding van Prins, dan kun je dat doen door de oude en nieuwe voeding te mengen. Meng gedurende zeven dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude tot je geheel bent overgestapt.

Krijgt je kat nog geen brokken en wil je van bijvoorbeeld een vleesvoeding overstappen naar een brokvoeding? Dan adviseren wij de kat in één keer over te zetten op de nieuwe voeding, dus niet door te mengen.

100% natuurlijke voeding

Al onze producten zijn 100% natuurlijk en proefdiervrij. We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Vind een winkel