Katten GeluksChallenge van Prins en Pets Place

Jij wilt en doet natuurlijk het allerbeste voor jouw kat. Maar misschien kan het nóg beter! Wij dagen je uit: doe mee met de Prins en Pets Place Katten GeluksChallenge en ervaar hoe je het leven van je kat(ten) nog leuker kunt maken. In deze challenge ga je jouw kat nog beter leren kennen. Waar wordt hij nu écht heel blij van? Leer hoe je jullie relatie verbetert!

Katten GeluksChallenge

Doe mee aan de Prins en Pets Place Katten GeluksChallenges en ontdek hoe jij jouw kat nóg gelukkiger kunt maken. Hoe doe je mee? Meld je hier aan voor de Pets Place nieuwsbrief of houd de Facebook en Instagram van Pets Place in de gaten voor alle challenges. Deel je challenge op Instagram of Facebook met de #kattengeluk en maak kans op mooie prijzen en de titel: Gelukkigste kat van Nederland! 

Maak kans op mooie prijzen

Doe mee aan de GeluksChallenges en maak kans op de onderstaande prijzen! Doe je met alle drie de challenges mee? Dan maak je zelfs kans op de hoofdprijs: een portret van je kat! 

Katten gelukschallenges prijzen 2

 

Hier alvast een sneak peak van de challenges: 

  1. DrankChallenge: Spelen met water en je kat meer leren drinken
  2. InstinctChallenge: Leer hoe je het instinct uitdaagt van jouw kat
  3. BeautyChallenge: Je leert hoe je de vacht van jouw kat laat stralen

Goed voorbereid starten?Geluksbeker voor Katten GeluksChallenge bij aankoop VitalCare

Ontvang (vanaf 22 juli) in de winkels van Pets Place een gratis Katten GeluksChallenges Starterkit bij aankoop van Prins VitalCare! Liever online shoppen? Op vertoon van je orderbevestiging kan je een gratis Katten GeluksChallenge starterkit ophalen in de winkel!

Geluk in een tube

Tijdens de Katten GeluksChallenge gebruiken we Prins Train & Care, een zalmpaté in een tube die je kunt inzetten bij het spelen met en verzorgen van je kat, of gewoon als een lekker verwenmomentje tussendoor.

High five!

We geven je alvast een leuke oefening: versterk de band met je kat door hem met behulp van de tube Train & Care een high five te leren. Bekijk hier hoe je je kat een high five leert!