Kennismaken met Prins

Wij krijgen heel vaak verzoeken om proefzakjes van onze voedingen. We begrijpen dat je een nieuwe voeding graag eerst wilt uitproberen, maar bij ons kan dat op een andere manier.

We vinden een proefzakje namelijk te klein om echt een goede indruk van de voeding te kunnen krijgen. Daarom hanteren wij de Prins-smaakgarantie.

Smaakgarantie

Onze smaakgarantie houdt in dat je een kleinverpakking van onze producten kunt aanschaffen om deze voeding te proberen. Als onverhoopt mocht blijken dat de voeding niet bij jouw dier past, kun je een beroep doen op deze garantie. Dat kan door de verpakking (met het merendeel van de voeding), samen met de kassabon, in overleg met ons CareTeam terug te brengen naar één van onze Kroondealer-verkooppunten, in ruil voor een vergoeding. Hier vind je onze verkooppunten.

Compleet cadeautje

Je kunt ook via onze webshop als kennismaking een leuke cadeaubox voor hond of kat kopen, waarbij je kunt aangeven welke voeding je graag wilt ontvangen. In dit cadeaupakket zit naast een kleinverpakking brokvoeding ook nog een buiten de koeling houdbare vleesmaaltijd en een boekje met leuke speltips om van de cadeaubox in een handomdraai een leuke spelletjesdoos voor hond of kat te kunnen maken. Of bestel de premium versie van de box met ook nog eens een tube heerlijke beloningscrème, plus een boekje hoe je die tube kunt gebruiken tijdens het trainen en verzorgen van je dier.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je het misschien moeilijk vindt om te bepalen welke voeding voor jouw hond of kat nu het meest geschikt is. De voedingsdeskundigen van het Prins CareTeam helpen je graag verder met een gratis (voedings)advies op maat. We bieden je met veel kennis en plezier graag alle benodigde begeleiding!