Alle 500 kerstpakketten zijn vergeven
Wat bijzonder om te zien dat er zoveel interesse is in onze kerstactie. Hiermee gaan we heel veel mensen blij maken! Helaas is het dus niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze actie. We hadden niet verwacht dat deze actie zo snel zou gaan en we vinden het erg jammer als we nu mensen moeten teleurstellen. Wij gaan achter de schermen hard aan de slag om alle pakketten in te pakken en te bezorgen. We wensen iedereen een liefdevolle kerst!

Ken jij iemand met een hond of een kat die het best moeilijk heeft? Die een vervelend jaar achter de rug heeft, en die jij wel wat extra’s gunt?

De Prins Foundation geeft dit jaar honderden kerstpakketten weg. We gaan met ons allen mooie cadeauboxen vullen, met daarin veel lekkers, opkikkers en blijmakers voor mens en dier.

Jij kunt zo’n kerstpakket weggeven aan een dierenliefhebber die dat volgens jou goed kan gebruiken en echt verdient. Samen zorgen we zo voor een leuke, lekkere en vooral lieve kerst.

Het is helaas niet meer mogelijk om een kerstpakket weg te geven. In een recordtempo zijn alle 500 kerstpakketten vergeven. De bestelde pakketten worden voor kerst geleverd.