Kom jij ook naar de ‘Hondjes Maand’?

In juli is het ‘Hondjes Maand’ op Avonturenboerderij Molenwaard in het Zuid-Hollandse Groot-Ammers, waar honden van harte welkom zijn. Iedere bezoeker met hond krijgt deze maand een goodiebag en Prins zorgt op 30 juni en 1, 7 en 8 juli 2018 voor extra activiteiten op het boerderijpark.

Avonturenboerderij Molenwaard is een uniek park, waar je met de hele familie het Hollandse landleven kunt beleven: van koeien melken en kaas maken tot bootje varen en ponyrijden. Knuffel de boerderijdieren, ontdek oude ambachten, proef (h)eerlijke streekproducten of verdwaal er in het wilgendoolhof! Kinderen kunnen er hun boerderijdiploma halen en genieten van shows en entertainment.

Wees welkom en doe mee!

Ook honden zijn van harte welkom in het park! Tijdens de ‘Hondjes Maand’ in juli worden ze extra verwend. Prins verzorgt in de weekenden van 30 juni en 1, 7 en 8 juli bij de Avonturenboerderij leuke activiteiten voor mens en dier:

  • Meet & greet met de karakters Prins en Ploes
  • Lekker uit je dak gaan op het Prins en Ploes springkussen
  • Een speeltje maken voor je hond (of kat)
  • Een dierenbingo met leuke prijzen
  • Voor alle kinderen een Prins en Ploes Dierenpaspoort
  • Een Prins voedingsdeskundige met advies, weegcorner en proeverij
  • Diverse demo’s zoals flyball en een funparcours

Voor het complete programma én de tijden ga je naar www.avonturenboerderij.nl 

Goed om te weten

Honden zijn bij Avonturenboerderij Molenwaard van harte welkom, maar moeten er wel aan de lijn blijven. Ze kunnen niet overal mee naar binnen, dus zorg dat je eventueel met iemand samen komt die even op je viervoeter kan passen als je een bepaalde activiteit of de dierenverblijven wilt bezoeken. Ze mogen ook niet in de eterij komen, maar je kunt op het terrein lekker picknicken: bij de kassa kun je een goedgevulde picknickmand bestellen!

Ook op avontuur?

Je hond meenemen op avontuur? Je vindt alle informatie over Avonturenboerderij Molenwaard en de ‘Hondjes Maand’ via www.avonturenboerderij.nl