Leren met Lappi & Pete

Niets leukers dan samenwerken met je hond! Maar hem iets leren, hoe doe je dat? Bij aankoop van een (klein)verpakking Prins hondenvoeding ontvang je gratis het doeboekje ‘Leren met Lappi & Pete’! Daar laat creatief hondentrainer Judith Lissenberg samen met haar viervoeters Lappi & Pete zien hoe simpel dat kan zijn.

Judith Lissenberg is een van de bekendste hondentrainers van Nederland. In ‘Leren met Lappi & Pete’ beschrijft ze vijftig leuke en verrassende oefeningen die geschikt zijn voor alle viervoeters. Van handige oefeningen, als leren je poten ergens op te zetten of je hoofd door je halsband te steken, tot spectaculaire oefeningen, als muziek maken en leren tekenen.

Verkrijgbaarheid doeboekje 'Leren met Lappi & Pete'

Het boekje is maandag 9 juli tot en met zondag 22 juli 2018 verkrijgbaar. (DEZE ACTIE IS VERLOPEN!)

Aan de slag

Van Dwergpoedel tot Duitse Dog, van Chihuahua tot Chow Chow, van Keeshond tot kruising en van Maltezer tot mix: alle honden kunnen, allemaal op hun eigen niveau, leuke dingen leren. Je hond beter leren kennen? Ga dan lekker met dit boekje aan de slag!

Zomer met Lappi & Pete

Op zoek naar leuke zomerse oefeneningen voor je viervoeter? In onderstaande artikelen beschrijft Judith Lissenberg een aantal leuke en verrassende oefeningen: