Nederlands grootste hondenevenement: Hond2017!

Prins Petfoods is na de succesvolle editie van 2016 ook partner van Hond2017, het grootste hondenevenement van Nederland op 8, 9 en 10 december in de RAI Amsterdam. Ben jij dol op honden? Dan mag je deze happening niet missen! 

Hond2017 verwacht een kleine 10.000 honden en zo’n 25.000 bezoekers uit alle windstreken. Het evenement en is goed voor een leuk dagje uit, waarbij ‘houden van honden’ centraal staat. Je kunt er lekker shoppen voor je viervoeter en meedoen aan of kijken naar twee grote hondenshows en heel veel workshops, demonstraties en wedstrijden. 

Een eigen hal…

Prins heeft op Hond2017 een eigen hal en zal daar een actief en informatief programma verzorgen dat zich richt op de hele familie. Je kunt er samen met je hond allerlei leuke dingen doen tijdens workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Via www.hond-event.nl vind je het complete overzicht en kun je zelf je eigen programma samenstellen. 

…en twee stands

Vergeet niet om tijdens het evenement even langs een van onze twee stands te gaan. Je kunt er je hond laten wegen, een gratis voedingsadvies op maat krijgen en lekkere en gezonde 100% natuurlijke beloningssnacks voor je viervoeter kopen. Ben je fokker of hondenprofessional op een ander gebied? Dan maken we tijdens Hond 2017 graag met je kennis om te kijken naar samenwerkingsmogelijkheden. Want samenwerken, dat doen we graag bij Prins!

Fun!

Creatief trainer Judith Lissenberg geeft zaterdag 9 december tijdens Hond2017 speciaal voor Prins de funworkshop ‘Over de streep: creatief met tape’, waarbij ze laat zien wat voor handige oefeningen je allemaal met een rol tape kunt bedenken: van over de streep gaan tot op je strepen staan. Iedereen kan gratis aan deze workshop meedoen en alle deelnemers krijgen een lekkere beloning van Prins. Je kunt je aanmelden voor deze workshop door de gegevens van jezelf (naam, mailadres, telefoonnummer) en je hond (naam, leeftijd, ras/kruising) door te geven aan judith@prinspetfoods.nl – wacht daarmee niet te lang, want er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen!

Speciaal voor de kids

Wegens succes geprolongeerd: de Prins Kids Party! De workshop ‘Creatief met tape’ is er zaterdag 9 december ook in een speciale versie voor kinderen. Alle kids tussen de vijf en vijftien jaar kunnen gratis meedoen aan dit feestje, mits in het bezit van een vriendelijke hond en onder begeleiding van een volwassene die een oogje in het zeil houdt. De kids krijgen een leuke goodiebag, de hond iets lekkers van Prins. Aanmelden kan door de gegevens van de volwassen begeleider (naam, e-mailadres, telefoonnummer), het kind (naam, leeftijd) en de hond (naam, leeftijd, ras/kruising) door te geven aan judith@prinspetfoods.nl, ook aan deze workshop kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen.

Je hond mag mee

Rashonden, sporthonden, geleidehonden, politiehonden: ze zijn allemaal te bewonderen op Hond2017. Wil je je eigen viervoeter meenemen om aan activiteiten mee te doen? Dat kan! Honden zijn van harte welkom, mits ze aangelijnd zijn en hondenpoep wordt opgeruimd. Je kunt kaartjes voor ‘bezoekhonden’ kopen. Let op: je hond moet ouder zijn dan zestien weken, je moet een geldig inentingsbewijs kunnen tonen en je mag maximaal één hond per volwassen bezoeker meenemen. Hond2017 is een groot en druk evenement. Doe je jouw hond echt een plezier door hem mee te nemen, of vindt hij het misschien fijner om thuis te blijven? Kies altijd voor het welzijn van je viervoeter. Jij kent je hond het beste!

Korting!

Hond2017 is op 8, 9 en 10 december open van 10.00 tot 18.00 uur. In de online voorverkoop kun je entreekaarten met € 2,50 korting en parkeerkaarten met maar liefst € 5,- korting bestellen. Kom je met het hele gezin? Aan de kassa zijn speciale gezinstickets voor twee volwassenen met maximaal drie kinderen verkrijgbaar voor € 32,50. Kijk voor alle informatie op www.hond-event.nl 

Bekijk hieronder de aftermovie van Hond2016:

 

Meer evenementen