Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-opgroeibox-fit-selection-puppy.jpg

Prins Opgroeibox Fit Selection Puppy & Junior

Leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor puppy’s


Laat je puppy gezond opgroeien met de Prins Opgroeibox! Verras jezelf of iemand anders met deze leuke, lekkere en leerzame opgroeibox voor puppy’s. De opgroeibox bevat een zak Fit Selection Puppy & Junior, maatbeker, Train & Care beloningscrème en een handige puppy kalender. Ook zit er een leuke groeimeter in waarmee je samen met de momentkaartjes de ontwikkeling van je puppy kunt volgen en vastleggen!

Wat zit er in de Prins Puppy opgroeibox?

Prins Fit Selection Puppy & Junior

Fit Selection Puppy & Junior is speciaal geschikt voor de opgroeiende familiehond en bevat alle bouwstoffen en energie die pups en jonge honden nodig hebben. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Je pup krijgt een gelijkmatige opbouw en zal evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond.

Prins Puppy kalender

Volg de ontwikkeling van je pup op de voet met de Prins Puppy kalender. Deze handige kalender boordevol informatie en tips kunt u gebruiken als handig hulpje tijdens het eerste levensjaar van je hond. Sla iedere week een pagina om zodat je de ontwikkeling van je puppy kunt volgen, of lees alles in één keer. Geniet van het groeiproces!

Momentkaartjes

Leg alle speciale momenten van je puppy vast met onze leuke momentkaartjes.

Groeimeter

Haal het tussenschot uit de opgroeibox en vouw het karton uit. Voilà: nu heb je een leuke groeimeter!

heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.