/static/uploads/pictures/normal/giftbox-prins-procare-grainfree-skin-coat.jpg

Giftbox Prins ProCare Grainfree Skin & Coat

Goed gevulde giftbox met leuk boekje en lekkere voedingen voor je hond


Cadeau voor een happy hond!

Handige dingen om te weten
Smakelijke brokjes om te eten
Een maatbeker om te vullen
En worst om van te smullen!

Met dit goed gevulde cadeaupakket van Prins geef je jouw hond of die van iemand anders een vliegende start met een 100% natuurlijke proeverij. Compleet met een leuk boekje over honden, een kleinverpakking ProCare Grainfree brokvoeding met een handige maatbeker erbij en een lekkere beloningsworst met verse kip. En de doos kun je ook nog eens gebruiken voor leuke spelletjes met je hond!

Inhoud van het cadeaupakket:

  • Kleinverpakking ProCare Grainfree brokvoeding (3 kg)
  • NatureCare worst Turkey (1x 250 gram)
  • Prins maatbeker
  • Boekje ‘Recept voor een happy hond’
  • Informatie over de wereld van Prins

Gezonde brokken voor je hond

ProCare Grainfree Skin & Coat is een hoogwaardige graanvrije geperste voeding speciaal voor honden voor een gezonde, glanzende huid en vacht. Ook bijzonder geschikt voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding jouw hond in optimale conditie te blijven. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora.

heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Sara

26 april 2023

happy dog

Na een zoektocht omtrent voeding met de nodige problemen rond spijsvertering en goesting of smaak bij onze hond hebben we nu een succesrondje met deze zak. Nog even benieuwd of dit ook voor de langere termijn lukt maar we zijn hoopvol dat onze moeilijke eter hiermee een gelukkige eter zal worden.

Pris

14 juni 2022

Geweldig! Onze pup inmiddels van bijna 1 jaar had telkens dunne ontlasting. In de morgen en in de avond steeds dunner. Met dit voer blijft alles perfect

Irene

16 april 2022

Onze Australian Shepherds eten van pup af aan al Prins geperste brok. Na een plotselinge castratie werd de vacht van de jongste wat pluizig. We hebben hem op Prins ProCare Grainfree Skin & Coat gezet. Ook een geperste brok. Nu een half jaar later is z'n vacht en stuk beter en zelfs langer. En de smaak? Een logeer hond liet haar eigen brok staan en at ook Prins brokjes mee met de Aussie mannen dus ook de smaak is prins heerlijk!