Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-procare-resist-calm.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-procare-resist-calm-brok.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-procare-resist-calm-voedingswijzer.png
  1. /static/uploads/pictures/mini/prins-procare-resist-calm.jpg
  2. /static/uploads/pictures/mini/prins-procare-resist-calm-brok.jpg
  3. /static/uploads/pictures/mini/prins-procare-resist-calm-voedingswijzer.png

Prins ProCare Resist Calm 3 kg

EAN: 8713595160463

Geperste voeding voor volwassen honden met een verminderde weerstand

Op voorraad

Adviesverkoopprijs

€ 21,25 /Stuk

ProCare Resist Calm is een geperste voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen honden. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verminderde weerstand zorgen. Deze volledige voeding bevat een unieke mix van kruiden op basis van siberische ginseng. Ook bevat de voeding gehydrolyseerd melkeiwit (alfa-casozepine) en tryptofaan wat je hond evenwichtig houdt in stresssituaties.
ANALYSE: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 24.0%, Ruw vet 12.0%, Ruwe as 6.0%, Ruwe celstof 2.5%.Koolhydraten 45%
3890 Kcal/kg
Zorg dat de hond altijd kan beschikken over vers drinkwater op kamertemperatuur. Verdeel de dagportie ProCare Resist CALM over minimaal twee maaltijden per dag. Wil je jouw hond eens extra verwennen? Geef dan één of meerdere dagen achtereen Prins TotalCare of Prins NatureCare. Dit zijn gezonde en 100% natuurlijke vleesmaaltijden waar honden van smullen! Geef liever geen andere bijvoeding. Serveertip! Als geperste brokken langs elkaar wrijven, kan er poeder ontstaan. Dit gruis bevat dezelfde voedingstoffen als de brokken. Meng het met een scheutje warm water, de meeste honden vinden dit heerlijk! Bewaartip Bewaar de voeding koel en droog en sluit de verpakking na gebruik. Gebruik een goed afsluitbare bewaarton en maak die voor het openmaken van een nieuwe verpakking goed schoon.
MINERALEN: Calcium 1.3%, Fosfor 0.9%, Kalium 0.6%, Magnesium 0.1%, Natrium 0.3%.
SAMENSTELLING: gedehydreerde kip en kalkoen (22%), maïs, tarwe, sorghum, dierlijk vet (rund), gedroogde cichoreipulp, hemoglobine, maltodextrine, gehydrolyseerd gevogelte eiwit (1.5%), zalmolie, dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, inuline, gist, zonnebloemolie, resistkruiden (siberean ginseng, schizandra, lycium fruit, deer antler, acanthopanax, polygoni multiflori) 0.05%, melkeiwithydrolysaat (0.02%).
heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Alice

16 maart 2023

Mooi en eerlijk product

Mijn hond is nogal gevoelig voor stress en valt uit. Daarom ben ik dit product gaan gebruiken omdat haar lichaam en geest wel wat ondersteuning kan gebruiken. Samen met trainen heb ik nu een mooi resultaat gemaakt. Ik vind dat zij sneller van een situatie hersteld en het lijkt er op dat ze het in haar koppie op beter op een rijtje kan krijgen. Haar vacht reageert goed op de brokken want zij glanst enorm. Ook ben ik super tevreden met het klanten team. Ze geven je advies en begeleiden je goed. Ik heb dat nog niet mee gemaakt bij andere merken.

Els

5 september 2022

Basiel is een bijna 9- jarige Border Collie Blue Merle die ik adopteerde uit een asiel in 2017. Hij heeft een hartprobleem en artrose, maar met deze voeding én toevoeging vers vlees doet hij het nog heel goed: rent nog elke dag, mooie stoelgang en vacht. Ik denk dat deze korrel een hele goede samenstelling is zeker ook door de toevoeging van kruiden die erin zitten.

Myriam

17 mei 2022

Ik verzorg pleeg broodfokhondjes die gered worden. Ik heb sinds kort de Prinsvoeding ontdekt en wat ben ik blij. Ze eten het graag en hun stoelgang is er zo mooi door geworden. Echt een top product en de hondjes worden er rustiger door.