/static/uploads/pictures/normal/giftbox-prins-procare-resist-calm.jpg

Giftbox Prins ProCare Resist Calm

Goed gevulde giftbox met leuk boekje en lekkere voedingen voor je hond

Op voorraad

Adviesverkoopprijs

€ 23,25 /Stuk

Cadeau voor een happy hond!

Handige dingen om te weten
Smakelijke brokjes om te eten
Een maatbeker om te vullen
En worst om van te smullen!

Met dit goed gevulde cadeaupakket van Prins geef je jouw hond of die van iemand anders een vliegende start met een 100% natuurlijke proeverij. Compleet met een leuk boekje over honden, een kleinverpakking ProCare brokvoeding met een handige maatbeker erbij en een lekkere beloningsworst met verse kip. En de doos kun je ook nog eens gebruiken voor leuke spelletjes met je hond!

Inhoud van het cadeaupakket:

  • Kleinverpakking ProCare brokvoeding (3 kg)
  • NatureCare worst Turkey (1x 250 gram)
  • Prins maatbeker
  • Boekje ‘Recept voor een happy hond’
  • Informatie over de wereld van Prins

Gezonde brokken voor je hond

ProCare Resist Calm is een geperste voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen honden. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verminderde weerstand zorgen. Deze volledige voeding bevat een unieke mix van kruiden op basis van siberische ginseng. Ook bevat de voeding gehydrolyseerd melkeiwit (alfa-casozepine) en tryptofaan wat je hond evenwichtig houdt in stresssituaties.

heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Alice

16 maart 2023

Mooi en eerlijk product

Mijn hond is nogal gevoelig voor stress en valt uit. Daarom ben ik dit product gaan gebruiken omdat haar lichaam en geest wel wat ondersteuning kan gebruiken. Samen met trainen heb ik nu een mooi resultaat gemaakt. Ik vind dat zij sneller van een situatie hersteld en het lijkt er op dat ze het in haar koppie op beter op een rijtje kan krijgen. Haar vacht reageert goed op de brokken want zij glanst enorm. Ook ben ik super tevreden met het klanten team. Ze geven je advies en begeleiden je goed. Ik heb dat nog niet mee gemaakt bij andere merken.

Els

5 september 2022

Basiel is een bijna 9- jarige Border Collie Blue Merle die ik adopteerde uit een asiel in 2017. Hij heeft een hartprobleem en artrose, maar met deze voeding én toevoeging vers vlees doet hij het nog heel goed: rent nog elke dag, mooie stoelgang en vacht. Ik denk dat deze korrel een hele goede samenstelling is zeker ook door de toevoeging van kruiden die erin zitten.

Myriam

17 mei 2022

Ik verzorg pleeg broodfokhondjes die gered worden. Ik heb sinds kort de Prinsvoeding ontdekt en wat ben ik blij. Ze eten het graag en hun stoelgang is er zo mooi door geworden. Echt een top product en de hondjes worden er rustiger door.