Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-procare-standard-fit.jpg
https://media.prinspetfoods.net/products/large/prins-procare-standard-fit-nieuw.webp
  1. /static/uploads/pictures/mini/prins-procare-standard-fit.jpg
  2. https://media.prinspetfoods.net/products/large/prins-procare-standard-fit-nieuw.webp
🏆 Beste product van het jaar

Prins ProCare Standard Fit 15 kg

EAN: 8713595010157

ProCare Standard Fit is een volledige geperste voeding voor volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik.


ProCare Standard Fit is een volledige geperste voeding voor volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik. Dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding jouw hond in optimale conditie te blijven. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora.
ANALYSE: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 24.0%, Ruw vet 12.0%, Ruwe as 6.0%, Ruwe celstof 3.0% Koolhydraten 46%.
3880 Kcal/kg

Verdeel de dagelijkse portie ProCare Standard Fit over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg dat er altijd voldoende vers water voor je hond klaar staat. Meng gedurende minimaal 7 dagen steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot je geheel bent overgestapt. Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Sluit de zak na gebruik goed af. Ten minste houdbaar tot/productiecode: zie achterkant verpakking.

MINERALEN: Calcium 1,2%, Fosfor 0,8%, Kalium 0,7%, Magnesium 0,1%, Natrium 0,2%.
SAMENSTELLING: gedehydreerd kip en kalkoen (22%), maïs, tarwe, sorghum, dierlijk vet (rund), gedroogde chicorei (6%), gehydrolyseerd gevogelte eiwit (3%), maltodextrine, hemoglobine, zalmolie (0,5%), inuline (0,3%), gehydrolyseerd gist, calciumcarbonaat, zonnebloemolie.
heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Amber

26 april 2023

Persbrok

Goede smaak

Top voeding

Met een hond die wat gevoelige darmpjes heeft en ook nog eens een kieskeurige eter is werken deze brokken super!! Met een klein beetje lauw water smikkelt hij elke dag de brokken zo naar binnen en hij doet het er super goed op.

Ingrid

16 maart 2023

Hele goede voeding!

Mijn Bordercollie Puck is opgegroeid met brokken van Prins! Ze is heel gezond en haar vacht glanst altijd prachtig. En ook niet onbelangrijk: ze vindt de brokken heerlijk!

Kennel Bleckinkhof

4 december 2022

Kennel van de Bleckinkhof

Al 16 jaar voer ik deze brok aan mijn honden. Het zijn jacht en wedstrijd honden.

Nog nooit hebben ze voer geweigerd of laten staan.

Tijdens jacht krijgen ze extra vlees bij. Licht verteerbaar en extra energie.

Ben zeer tevreden

Anouk

22 mei 2022

Ik vind het een hele fijne en goede voeding. Ik heb een onwijs kieskeurige eter die geen fan is van brokken en daardoor veel voer heeft gezien in zijn leven. Sinds we de geperste brok van prins voeren eet hij maar al te graag en blijft hij netjes op gewicht. Hij is gecastreerd en daardoor moeten we meer op zijn voeding letten, daarom hebben wij ook voor de variant gekozen die speciaal is ontwikkeld voor gecastreerde honden. Zijn ontlasting is goed, hij eet super goed en hij is onwijs vrolijk. Blijer kun je als baas niet zijn toch? Wij zijn echt dik tevreden over de brokken van Prins!

Susan

5 april 2022

Overgestapt van krokante Prins brok naar deze geperste brok. Beide honden doen het erg goed op deze voeding. Stevige goede ontlasting. En de hondjes eten de brokjes graag!