Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-procare-super-active.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-procare-super-active-brok.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-procare-super-active-voedingswijzer.png
  1. /static/uploads/pictures/mini/prins-procare-super-active.jpg
  2. /static/uploads/pictures/mini/prins-procare-super-active-brok.jpg
  3. /static/uploads/pictures/mini/prins-procare-super-active-voedingswijzer.png

Prins ProCare Super Active 20 kg

EAN: 8713595030209

Geperste voeding voor actieve volwassen honden en/of drachtige en zogende honden


ProCare Super Active is een geperste voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden. Deze volledige maaltijd houdt je hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. Zo blijft je hond actief en speels!
ANALYSE: Vocht 9.0%, Ruw eiwit 26.0%, Ruw vet 17.0%, Ruwe as 6.0%, Ruwe celstof 3.0% Koolhydraten 39%.
4130 Kcal/kg
Zorg dat de hond altijd kan beschikken over vers drinkwater op kamertemperatuur. Verdeel de dagportie ProCare Super ACTIVE over minimaal twee maaltijden per dag. Wil je jouw hond eens extra verwennen? Geef dan één of meerdere dagen achtereen Prins TotalCare of Prins NatureCare. Dit zijn gezonde en 100% natuurlijke vleesmaaltijden waar honden van smullen! Geef liever geen andere bijvoeding. Serveertip! Als geperste brokken langs elkaar wrijven, kan er poeder ontstaan. Dit gruis bevat dezelfde voedingstoffen als de brokken. Meng het met een scheutje warm water, de meeste honden vinden dit heerlijk! Bewaartip Bewaar de voeding koel en droog en sluit de verpakking na gebruik. Gebruik een goed afsluitbare bewaarton en maak die voor het openmaken van een nieuwe verpakking goed schoon.
MINERALEN: Calcium 1.3%, Fosfor 0.9%, Kalium 0.7%, Magnesium 0.1%, Natrium 0.4%.
SAMENSTELLING: gedehydreerde kip en kalkoen (25%), maïs, tarwe, dierlijk vet (rund), gedroogde chicorei, gehydrolyseerd gevogelte eiwit (3%), maltodextrine, hemoglobine poeder, zalmolie (0.5%), inuline, zonnebloemolie, gehydrolyseerd gist, dicalciumfosfaat.
heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Barbara

16 maart 2023

Weinig ontlasting

Super fijne en goede brok

Fijne en goede brok

Hij vind het heerlijk,vacht glanst,weinig ontlasting

Judith

11 januari 2023

Super brok!

Prins ProCare Super Active is al jarenlang dé basismaaltijd van mijn honden. Ze eten met smaak en blijven prima in conditie. De brokjes zijn makkelijk in kleinere stukjes te breken, zodat ik een deel van hun maaltijd heel simpel als beloning kan inzetten, bijvoorbeeld in voerpuzzels of tijdens het trainen.

Kennel Falconfarm's

28 december 2022

Mooie harde ontlasting

Ze eten de brok erg graag

Service van Prins is erg goed

Geen

Standaard brok

Wij hebben actieve jachthonden; ruwharige teckels en Griffin Korthals. Beide rassen doen het supergoed op deze brok. Wij fokken ook af en toe en nestje en dan kan de drachtige teef deze brok gewoon blijven eten.

Noah

5 september 2022

Een hele fijne brok. Onze herders vinden het erg smakelijk. De herders zijn diensthonden die veel energie verbruiken met werken en trainen. De Super Active brok voorziet hun perfect in hun behoeften en ze zitten mooi in hun vacht.