Terug
/static/uploads/pictures/normal/prins-naturecare-veterinary-diet-cat-weight-reduction-diabetic.jpg
/static/uploads/pictures/normal/prins-naturecare-veterinary-diet-cat-weight-reduction-diabetic-inhoud.jpg
  1. /static/uploads/pictures/mini/prins-naturecare-veterinary-diet-cat-weight-reduction-diabetic.jpg
  2. /static/uploads/pictures/mini/prins-naturecare-veterinary-diet-cat-weight-reduction-diabetic-inhoud.jpg

Prins NatureCare Diet Cat Weight Reduction & Diabetic 6×200g

EAN: 8713595582517

Natuurlijke dieetvoeding voor katten met overgewicht en diabetes

Verkrijgbaar bij een van onze verkooppunten

Adviesverkoopprijs

€ 21,00 /Stuk

NatureCare Veterinary Diet Cat Weight Reduction & Diabetic is een natvoeding speciaal voor katten met overgewicht en/of diabetes. Deze speciale dieetvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en is bedoeld om het gewicht van jouw kat stabiel en gezond te krijgen en/of te behouden. Extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen jouw kat tijdens het afvallen. Ook ondersteunt deze dieetvoeding een stabiele bloedsuikerspiegel, noodzakelijk voor katten met diabetes mellitus (suikerziekte).
ANALYSE: Vocht 79.0%, Ruw eiwit 10.3%, Ruw vet 2.7%, Zetmeel 0.15%, Suikers totaal 0.03%, Overige koolhydraten 3.9%, Ruwe as 2.6%, Ruwe celstof 1.5%, Energie 811 kcal/kg.
811 kcal/kg
Prins NatureCare Diet Cat WEIGHT REDUCTION & DIABETIC is geschikt voor volwassen katten met overgewicht en/of diabetes mellitus (suikerziekte). Na openen twee dagen in de koelkast houdbaar. Serveren op kamertemperatuur. Verdere bereiding is niet nodig. Verdeel de dagportie over meerdere maaltijden per dag. Geef de voeding als hoofdmaaltijd of ter afwisseling van de dieet brokvoeding. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Overige bijvoeding wordt afgeraden. Bijzonder voedingsdoel is het verminderen van overgewicht en/of regulering van de glucosevoorziening (bij diabetes mellitus). Essentiële voedingskenmerken zijn: een laag energiegehalte en een laag gehalte aan snel glucose afgevende koolhydraten. Aanbevolen gebruiksduur: totdat het gewenste lichaamsgewicht is bereikt of aanvankelijk ten hoogte 6 maanden. Aangeraden wordt om voor gebruik of voor verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Contra-indicaties: dracht, lactatie en groei.
MINERALEN: Calcium 0.45%, Fosfor 0.35%, Kalium 0,2%, Magnesium 0.03%, Natrium 0.1%.
SAMENSTELLING: kippenhart, kippenmaag, kippenlever, runderhart, rundervlees, cellulose, tarwezemelen, calciumcarbonaat.
heart

We helpen je graag!

Je kunt ons Prins CareTeam altijd raadplegen voor een deskundig advies. Dat doen we helemaal gratis.

Neem contact op

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.